Prima pagină » Titlurile zilei » Bomba sexy de la coafor, alintată pe creștet de anchetatori! După ce a făcut accident în Nicolina, Luiza Morariu poate spune că este o răsfățată. În alte cazuri nu s-a întâmplat așa (EXCLUSIV)

Bomba sexy de la coafor, alintată pe creștet de anchetatori! După ce a făcut accident în Nicolina, Luiza Morariu poate spune că este o răsfățată. În alte cazuri nu s-a întâmplat așa (EXCLUSIV)

02 aug. 2022, 02:00, 7 ,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Luiza Morariu, coafeza din Iași care a provocat un accident rutier după ce s-a urcat beată la volan, a fost „alintată” de procurorii din Iași. Deși avea o alcoolemie uriașă, focoasa infractoare a fost plasată sub control judiciar, deși în mai toate cazurile similare oamenii legii au decis reținerea sau chiar arestarea

Luiza Morariu, focoasa coafeză care a provocat un accident rutier după ce s-a urcat beată la volan, a fost plasată sub control judiciar. Recent, procurorii ieșeni au decis că tânăra nu poate primi o pedeapsă prea aspră și au considerat că măsura controlului judiciar este cea mai potrivită. Ciudat este faptul că, în cazuri similare, oamenii legii luau măsura reținerii sau, de ce nu, a arestării preventive. Se pare că Luiza Morariu este pe cât de frumoasă, pe atât de norocoasă. Pe lângă faptul că a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a intrat în plin într-un stâlp, a scăpat și de arest.

Alcoolemia uriașă din sângele frumoasei coafeze

„Bomba” de la coafor era beată când a produs accidentul din Nicolina. Reporterii BZI au aflat că aceasta avea o alcoolemie de 2,52 miligrame alcool pur în sânge care a dus-o pe tânără în pragul comei alcoolice. Pe lângă dosarul penal deschis pe numele său pentru vătămare corporală din culpă, aceasta s-a mai ales cu încă unul. Oamenii legii o cercetează și pentru că a urcat băută la volan. Luiza Morariu are 27 de ani și este din Roman. Ea conducea un autoturism marca VW Passat, mașină deținută de firma tatălui ei, un om de afaceri din Roman. Luiza a participat la o petrecere care a avut loc la un restaurant din Lunca Cetățuii, iar mai apoi s-a urcat la volan și a plecat spre Iași. În intersecția de la Rondul Vechi, tânăra a scăpat autoturismul de sub control și a intrat în coliziune cu un stâlp.

A rămas încarcerată după impact

Impactul a fost unul extrem de puternic, iar tânăra a rămas încarcerată. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor, începând o luptă contra-cronometru pentru salvarea tinerei. Aceasta țipa ca din gură de șarpe, în timp ce pompierii încercau să o extragă dintre fiarele contorsionate. În urma impactului, picioarele tinerei au avut cel mai mult de suferit. Salvatorii au fost nevoiți să înlăture, în totalitate, o ușă, pentru ca tânăra să fie scoasă. Trebuie precizat că în accident a fost implicat și un autoturism echipat TAXI. Practic, Luiza Morariu trebuie să treacă timp de 60 de zile pe la o secție de Poliție pentru a da cu subsemnatul.

Comentarii
  • Nu ne miră faptul ca se plimbă liberă, chiar și mortaciune dacă avea tot aceeași măsură se lua în cazul ei…. Era mai bine să-i rămână capul în volan căci cu Jegoșii ăștia de procurori și judecători nu cred ca va fi pedepsită împuțita asta

  • unde sunt feministele atunci cand barbatii iau cu executare si femeile cu suspendare?

  • Bai Staniol da prost mai ești!!! Și dacă s-au nascut acum trebuie chinuiți? Nu ți-a cerut nimeni sprijinul. Dacă vrei ajuți dacă nu rămâi în întunericul minții tale.

  • Dacă coafează pe cine trebuie… la 2,52 alcoolemie a luat control judiciar!

  • Dacă procuroarea avea părul scurt îți lua arest 🙂

  • Valeriu-Tiberiu Stoian, inginer, 46 de ani, iesean

    Foarte bine, sa le dea drumul…

    Mi se pare normal, toti proxenetii de minore, interlopii, traficantii de droguri de mare risc care ne omoara copii sunt in libertate, de ce?

    Pai vedeti voi, oamenii astia invart bani, fac economia sa se miste, e nevoie de ei, chiar daca omoara, violeaza, traficheaza sau vand prafuri albe…

    Fara ei ar fi saracie si ar murii mai multi oameni… de foamete, vedeti China, Japonia, Taiwan, Korea de Nord unde moare lumea de foame pentru ca justitia e prea corecta.

    Aici nu intelegeti voi cum merg lucruri, e bine ca-s liberi, e nevoie de ei, sunt o necesitate

    Fie ca vrem fie ca nu

    Cu stima dragi ieseni,
    Va salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *