Prima pagină » Local » Bomba sexy a scăpat de gratii! Nepoata lui „Passaris de România”, lăsată de judecători să meargă acasă!
Bomba sexy a scăpat de gratii! Nepoata lui

Bomba sexy a scăpat de gratii! Nepoata lui „Passaris de România”, lăsată de judecători să meargă acasă!

07 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Magistrații ișeni au înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu în cazul Nicoletei Petcu. Tânăra este nepoata celui supranumit „Passaris de România”. Aceasta este suspectată de complicitate la furt calificat în formă continuată

Nepoata celui supranumit „Passaris de România”, Nicoleta Petcu, va putea să meargă acasă, în urma unei decizii luate de judecătorii ieșeni. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte propunerea procurorului în cazul lui „Passaris” și al nepoatei sale.

„Instanța admite în parte cererea procurorului. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată față de inculpatul Cojocaru Constantin, în prezent aflat în Arestul IPJ Iași, urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (opt acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile. Pe de altă parte, dispune înlocuirea măsurii arestării preventive față de inculpata Petcu Dorina Nicoleta, urmărită penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată (opt acte materiale), cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

„Alergică” la gratii!

În ultimele săptămâni, Nicoleta Petcu a contestat hotărârea de arestare preventivă luată în cazul ei de către judecători.

Amintim că, recent, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au efectuat două percheziții, una în București, iar alta în Zimnicea.
După o anchetă ca la carte, oamenii legii au ajuns la concluzia că individul cunoscut sub numele de „Passaris de România”, Constantin Cojocaru, ar fi avut un complice când ar fi jefuit mai multe case din zona Bucium. Oamenii legii au precizat că nepoata sa ar fi fost cea care l-ar fi ajutat.
Totul a început în momentul în care Constantin Cojocaru a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium. Cel mai probabil, individul a supravegheat zona o lungă perioadă de timp și a observat programul locuitorilor.

Potrivit anchetatorilor, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, Cojocaru a spart șapte vile din zona Bucium. Vilele au fost alese pe sprânceană, printre cei păgubiți aflându-se medici și oameni de afaceri. Bunurile ar fi ajuns la Nicoleta Petcu, nepoata lui Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *