Prima pagină » Actualitate » Bomba serii! Traian Băsescu îi solicită lui Nicușor Dan să spună care a fost prețul înţelegerii cu un dezvoltator imobliar: Îl aștept până mâine
Bomba serii! Traian Băsescu îi solicită lui Nicușor Dan să spună care a fost prețul înţelegerii cu un dezvoltator imobliar: Îl aștept până mâine

Bomba serii! Traian Băsescu îi solicită lui Nicușor Dan să spună care a fost prețul înţelegerii cu un dezvoltator imobliar: Îl aștept până mâine

17 sept. 2020, 23:45,
George Cristian în Actualitate

Traian Băsescu lansează o solicitare şoc. Candidatul PMP pentru Primăria Generală a Capitalei i-a solicitat lui Nicușor Dan, în cadrul unei emisiuni, să spună care a fost prețul întâlnirii cu șeful unui dezvoltator imobiliar.

Traian Băsescu a afirmat faptul că Nicușor Dan a avut o întâlnire dubioasă și foarte suspectă cu șeful unui dezvoltator imobiliar cu care politicianul şi candidatul USR-PNL pentru Primăria Capitalei, se judecă în istanță.

Traian Băsescu îi dă un termen limită lui Nicușor Dan pentru a lămuri situaţia

Băsescu i-a dat termen limită până mâine seară (nr. vineri, 18 septembrie 2020) pentru ca Nicușor Dan să spună care a fost prețul înțelegerii cu șeful unui dezvoltator imobiliar:

„Vreau să ne spună Nicușor Dan, până mâine seară, când l-a vizitat pe directorul de la One Properties și care a fost prețul înțelegerii. Cum s-au înțeles ca Nicușor Dan să-și retragă acțiunea? Îi dau termen până mâine seară”, a declarat Traian Băsescu. Întrebat ce va face dacă Nicușor Dan nu răspunde, Traian Băsescu a declarat: „Îl mai întrebăm o dată”.

Potrivit presei centrale, în iulie 2019 instanța a dat câștiga de cauză One United Properties într-un proces intentat de Nicusor Dan (prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi Asociaţia SOS Oraşul) care solicitase suspendarea lucrărilor la proiectul imobiliar One Floreasca City.

Traian Băsescu, ceartă în direct cu Gabriela Firea

Replici incendiare în direct, intre Traian Băsescu şi Gabriela Firea. Totul s-a produs în direct, la un post de televiziune. Fostul preşedinte o acuză pe Gabriela Firea că este coruptă pana în măduva oaselor. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a intervenit în direct, iar de aici a pornit un scandal în toată regula.

Cei doi şi-au aruncat cuvinte ”grele”, iar în mijlocul discuţiei a fost adus aminte proiectele ecologice ale Capitalei României.

Traian Băsescu: Mă fraţilor, hai, că dacă tot vorbim cinstit, hai să vorbim cinstit. Dna Firea e de 10 ori mai coruptă decât el, e putredă.

Victor Ciutacu: Aveţi dovezi?

Traian Băsescu: Credeţi că eu vorbesc degeaba?

(Gabriela Firea intervine în direct)

Traian Băsescu: Vă spun înainte să intraţi, sunteţi coruptă până în măduva oaselor, nu mai vorbiţi de Nicusor.

Gabriela Firea: Vreau să răspund, din respect pentru cetăţeni, acestui val de acuzaţii nedemne ale dlui Băsescu,

Traian Băsescu: Eu nu aud, nu-mi luaţi sonorul. Să-i aud glăsciorul dnei Firea. Cea mai preacinstita fecioară a Bucureştiului.

Gabriela Firea: Dacă nu are alt argument decât jignirile, nu putem intra în dialog. Credeam că ne vedem săptămâna viitoare la dezbatere să spunem proiectele pentru Bucureşti. Dacă a venit să mă jignească, văd că dansul ţine loc de procuratorura, judecătorie, ştie el cine e corupt şi cine nu.

Traian Băsescu: Dna firea, sunteţi putreda de coruptă, dna Firea. Continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *