Prima pagină » Magazin » Bomba la o cunoscuta emisiune TV! Adelin s-a intors la Puterea Dragostei
Bomba la o cunoscuta emisiune TV! Adelin s-a intors la Puterea Dragostei

Bomba la o cunoscuta emisiune TV! Adelin s-a intors la Puterea Dragostei

06 oct. 2019, 14:27,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:711267;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Adelin si Stefania au fost primul cuplu de la Puterea Dragostei. Au parasit emisiunea si au continuat sa e iubeasca si in afara ei. De curand insa, cei doi s-au despartit. Cea care a confirmat despartirea a fost chiar Stefania, asta dupa ce toata lumea banuia acest lucru. Recent, Stefania a anuntat si ca isi doreste sa se intoarca la Puterea Dragostei. Insa, se pare ca Adelin i-a luat-o inainte. Zilele trecute, el a facut pe pagina lui de socializare un sondaj in care iti intreba prietenii si fanii daca sa se intoarca la Puterea Dragostei. 

”Da, ar fi super sa te intorci. Dar mie imi pare rau ca nu mai esti cu Stefania. Va statea super bine impreuna. Oricum ai fi cel mai frumos din casa Puterea Dragostei”, ”Intoarce-te in casa Puterea Dragostei! Chiar este nevoie de o persoana cu capul pe umeri acolo”, ”De cand ai iesit tu din casa nu am mai vazut pe niciunul sa iubeasca ca tine de sincer”, sunt doar o parte din mesajele pe care Adelin le-a primit in privat pe retelele de socializare. Si se pare ca Adelin va fi din nou concurent la Puterea Dragostei. El a postat o fotografie din Istanbul, chiar din casa de la Puterea Dragostei. Nu se stie insa daca Adelin se intoarce in show sau a fost doar musafir. 

Adelin si Stefania s-au despartit dupa 9 luni! S-au cunoscut la Puterea Dragostei
Adelin si Stefania au format un cuplu timp de 9 luni, perioada in care cei doi au fost vazuti numai impreuna. Zvonurile despartirii au aparut dupa ce Stefani si-a sters pozele cu Adelin, iar bruneta a fost vazuta singura la mai multe intalniri ale fostilor concurenti de la Puterea Dragostei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *