Prima pagină » Local » Bombă la Iași! Un bărbat a crezut că va fi invizibil, dar a înlemnit când i-au ieșit polițiștii în față
Bombă la Iași! Un bărbat a crezut că va fi invizibil, dar a înlemnit când i-au ieșit polițiștii în față

Bombă la Iași! Un bărbat a crezut că va fi invizibil, dar a înlemnit când i-au ieșit polițiștii în față

15 sept. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Bombă la Iași. Un bărbat a crezut că va fi invizibil și s-a urcat în stare avansată de ebrietate, dar a înlemnit când i-au ieșit polițiștii în față. S-a ales cu un dosar penal și cu 2 ani de închisoare cu suspendare

Ion Amariei a decis să iasă cu mașina în strada mare, după ce a băut aproape o sticlă de whisky și două pahare de vin, crezând că va fi invizibil. Dar în momentul în care polițiștii i-au ieșit în față și l-au oprit a rămas șocat. Acesta voia să se plimbe și să le arate prietenilor noua achiziție, dar a dat de belea. A ajuns în fața anchetatorilor.

Un bărbat a crezut că va fi invizibil, dar a înlemnit când i-au ieșit polițiștii în față

În data de 12.09.2022, Ion Amariei a fost prins conducând o mașină sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a ajuns în fața anchetatorilor.

„În data de 12.09.2022, ora 21:45, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului, marca Opel, inculpatul, posesor al unui permis de conducere, a fost oprit de polițiști pentru controlul documentelor. Din cauza faptului că șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au declarat oamenii legii.

Ce pedeapsă a primit individul

Ion Amariei a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, iar, nefiind la prima abatere, judecătorii i-au aplicat o pedeapsă aspra. A primit 2 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare.

„Inculpatul a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru infracțiunile de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev. de art. 336 alin. (1) Cod penal”, au mai spus judecătorii în legătura cu bărbatul care a crezut că va fi invizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *