Prima pagină » Titlurile zilei » Bombă! Încă o lovitură încasată de Dorian Popa în trafic! Polițiștii din Iași l-au amendat după ce și-a întors pe linia continuă bolidul fără număr de înmatriculare – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Bombă! Încă o lovitură încasată de Dorian Popa în trafic! Polițiștii din Iași l-au amendat după ce și-a întors pe linia continuă bolidul fără număr de înmatriculare – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

04 nov. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Încă o lovitură încasată de Dorian Popa din partea polițiștilor. Acesta a fost sancționat contravențional după ce fanii săi l-au filmat în timp ce își întoarce bolidul pe linia dublă continuă. Mai mult decât atât, Dorian Popa a fost sancționat și pentru că nu avea montat numărul de înmatriculare în partea din față a autoturismului

La mijlocul lunii septembrie a acestui an, Dorian Popa a venit la Iași pentru a inaugura o șaormerie din Păcurari. Toate privirile au fost ațintite către vedetă, iar fanii au filmat fiecare mișcare, însă unul i-a făcut rău cu sau fără voie. De ce? Este simplu. Acesta l-a filmat pe Dorian în timp ce întoarce pe linie continuă, fără a avea numărul de înmatriculare montat în partea din față a mașinii. Videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Internauții l-au pus la zid pe Dorian Popa și au spus că așa ceva nu ar trebui încurajat. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au dispus verificări. După ce imaginile au ajuns în mediul online, polițiștii s-au autosesizat, iar în cele din urmă l-au sancționat pe Popa pentru că a întors pe linie continuă și pentru că nu avea plăcuța de înmatriculare montată în partea din față a autoturismului. Astfel, Popa s-a ales cu o amendă de 5.800 de lei.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în cuantum de 5.800 de lei pentru încălcarea marcajului dublu continuu, potrivit art. 108, lit. d), pct. 9 din OUG nr. 195/2002, și pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare, potrivit art. 108, lit. d), pct. 4 din OUG nr. 195/2002”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Încă o lovitură încasată de Dorian Popa

Recent, Dorian Popa a fost prins la volan sub influența stupefiantelor.  Acesta a fost depistat pozitiv la canabis. Popa a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în „Pariu cu viața” alături de colegii din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP. Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing din cadrul ASE.

A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV. În 2019 a jucat rolul lui Mario în celebrul serial „Sacrificiul” de la Antena 1, realizat de Ruxandra Ion.

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania, TV Satelit, Men’s Health și Bravo. În 2015 a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit, și a dublat vocea personajului Sohone din „Mune: Gardianul Lunii”. În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de YouTube. În ianuarie 2021, acesta a anunțat că va adăuga la nume porecla care l-a consacrat: Hatz. Iată că încă o lovitură încasată de Dorian Popa, de data aceasta, a venit de la Iași.

 

@shaormeriabaneasa Băneasa express și la Iasi 💚 #fy ♬ sunet original – Shaormeria Băneasa

Comentarii
  • Ce țărănoi

  • Anti cocălari

    Figură de cocălar, mașină de cocălar, îmbrăcăminte de cocălar. Privire și atitudine de drogat. Mărirea și decăderea unui drogat care se crede mai presus de lege!

  • Sa i sujeti cucu lu Dorian. Au fost gaborii fomisti si nu au primit saorma gratis ca la pizza mammamia a lui Marcu? Cine a fost…. Liviu Andrei, Alupului Adrian, Danila Cristi etc

  • mie greatza sa ma uit la el………..o non valoare ….la te cunosc de undeva o fost ,,phrostul emisiunilor,,

  • De ce promovati asemenea „specimene”?

  • nu stiu ce aveti cu Dorian, nu sunt vreun fan de al lui, dar omul e mult mai ok decat specia romaneasca si specimenele din tara asta. Sunt oameni in Romania mult mai rai, pe furturi, pe ilegalitati grave, spargeri, oameni rai in trafic , si cati si mai cati sunt in jurul nostru.
    Asa ca pana la Dorian, nu uitati, sunt oameni muuult mai de cacat ca Dorian, de la taximetristi, pana la idiotii cu trotineta care te suna zilnic pe trotuar sa te dai deoparte.
    Folositi-va putin ratiunea.

  • Din ce in ce mai multi idioti se baga in seama si filmeaza oamenii in trafic.

    Astia sunt frustrati de viata si vor sa fie si ei bagati in sema macar odata, niste boi.

    Sunt prosti gramada, sunt niste idioti si care doar asta fac si vo, sa faca rau oamenilor in general si se mai si lauda cu asta.

  • Saracii nu au mancat in viata lor? De ce sa stai in aglomeratia aia? 🙄 Uitati-va la gloata de acolo, la masina colorata mai ceva ca un papagal, la Dorian, caruia i se sparg venele cand vorbeste, la milogii din masini carora li se aprinde lumina ochilor numai cand primesc pomana. Vai de capul lor 😑

  • Lala tomesti

    Da știrea asta ii veche… Nu mai aveți ce sa dați altceva chiar în halu asta a-ți ajuns… Vai de capu vostru vine al 3lea război mondial și voi dați de dorian Popa știre de 1 luna:)))))))

  • Cine esye nenea? Un nou cantaret de manele? Poate il invita Chichirichimichi sa cante la Revelionul din acest an. Sau poate nu, ca sunt probleme la DNA cu Revelionul trecut.

  • condus fara numar nu era dosar penal direct?
    sau nu se aplica la toata lumea

  • wai cititor, cum sa nu filmezi si sa faci cunoscuta o infactiune cand legea te obliga sa spui daca ai cunostinta de comiterea unei fapte ? Altfel esti complice. Daca tu asa faci, sa ascunzi inractiunile atora , e treaba ta pana cazi.

  • Acesta este modelul in care se regasesc multi tineri! O combinatie nefericita de taran-tigan escroc smecherit mincinos , narcisist si sociopat patologic! Asa sunt foarte multi tineri si tinere din satul Iasi!

  • un exemplu negativ pentru generatia de astazi, nu cu non valori le dezvoltam imaginatia inca cruda, iar legat de respectarea legilor nimeni nu este mai presus de ea, dar numai in romania se intampla asta, pacat si dureros.

  • Dorian e pur si simplu un măscărici, Johnny Bravo de România, propulsat de media ca si Bianca Drăgușanu. N-au făcut nimic, doar reclame si prosteala la TV, dar lumea le cere autografe. Ăștia care se aduna după asemenea specimene sunt niște oi rătăcite fără viitor. Continuați așa ca e bine!!! ✌🏼

  • Multi care mincati kaki aici ati vrea sa fiti ca Dorian: faima, bani, viata de lux

  • @IPJ-ule – Da, toți copii de varsta ta vor sa fie ca el. Asta se știe!
    Ai scris 3 cuvinte (faima, bani, viata de lux) si mi-am dat seama ca ești un sărac lipit. Aștepți alocația? Suna-l pe Dorian daca nu vine!!!

  • @IPJ–da are mare faimâ în parada piride eșuatu âsta drogat bani din droguri și viațâ de lux și prizâ la tatuați și rujați piride câ doar astea se fac cu șaorma la tolomaci care urlâ cînd îl vâd–hai pa la o șaorma popistâ–

  • Degeneratia urmatoare

    Mu3 ops

  • Știre de căcat vedeta de căcat ziar de căcat

  • Nu trebuia permis suspendat + dosar penal !?

  • Un bugetar… de lux

    @@@Alex!!! Sunt un tip din Iasi, bugetar… lucrez la ANAF, am casa si 2 apartamente inchiriate, detin un Tuareg si VW Tiguan. Am tatto pe brat, ma stie tot orasul ( pentru ca am fost in control la ei )…deci sunt bine.
    🫡🫡🎂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *