Bombă în cazul Raimondei, prostituata atacată cu ciocanul la Iași! Ionuț Proca i-a dus de nas pe anchetatori. A refuzat colaborarea într-un punct crucial al anchetei – EXCLUSIV/FOTO

01 apr. 2024, 02:00
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Ionuț Proca, individul care a nenorocit o prostituată cu un ciocan, a refuzat să fie expertizat. Acesta a ajuns în fața medicilor pentru că anchetatorii vor să afle dacă a avut discernământ. Totuși, ceva l-a determinat să refuze

Ionuț Proca, individul care a nenorocit o prostituată lovind-o, probabil, de zeci de ori cu un ciocan în cap, a refuzat să discute cu medicii psihiatri. El a ajuns în fața comisiei care ar fi trebuit să stabilească dacă este în deplinătatea facultăților mintale. Inițial, a fost de acord, însă a refuzat dialogul în cele din urmă. Acesta este în arest în continuare și va rămâne acolo, cel mai probabil, o lungă perioadă de timp. Deși pentru anchetatori este extrem de important să afle dacă individul are probleme psihice, el a considerat că este bine să se opună.

A fost la un pas de moarte

Vă reamintim că Raimonda, așa cum s-a autointitulat tânăra escortă, a fost atacată de un fost angajat al Primăriei Iași.

„În fapt, s-a reținut din mijloacele de probă administrate în cauză că în noaptea de 17/18 februarie 2024, după premeditarea și efectuarea de acte de pregătire a faptei, sub pretextul întreținerii de relații sexuale contracost cu persoana vătămată C L G, a pătruns în apartamentul acesteia, din municipiul Iași, strada Chimiei, iar în interior i-a aplicat multiple lovituri în zona capului, cu un obiect contondent (ciocan), cauzându-i un traumatism cranio-cerebral obiectivat prin contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu înfundare, plăgi, care necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus viața în pericol”, au transmis procurorii ieșeni.

Ionuț Claudiu Proca a atacat ca în filme

Ionuț Claudiu Proca poza într-un bărbat extrem de timid, tăcut și retras. Nu discuta prea mult despre problemele din viața sa, însă, după episodul „subprefectul”, lucrurile s-au schimbat. Apropiații acestuia au susținut că, după ce a aflat că fosta sa iubită, Mara Gheran, are o relație cu fostul subprefect Marian Grigoraș, a avut o decepție în dragoste. Probabil că Proca a vrut să se răzbune, inițial, pe fosta iubită (a intrat în telefonul ei și a luat poze în ipostaze compromițătoare cu aceasta), iar mai apoi pe orice femeie.

Proca a încetat să mai lucreze la Primăria Iași din toamna anului trecut. În prezent, acesta figurează ca angajat la Administrația Fondului Cultural Național, o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Culturii. În orice caz, Proca a reușit cu sau fără voia lui să „cutremure” piața prostituției din Iași. Trebuie precizat faptul că Raimonda a ieșit din comă și se recuperează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu individul care a atacat-o cu un ciocan pe Raimonda la Iași.

Comentarii
  • Filipcozma nu stie nimic despre cazul asta.

  • Tipologia angajăilor likitorilor de afișe în instituțiile publice ale statului. Asta este valoarea lor și atâta creier au.

  • Baron58 ba stiu, tot stiu. vb pe forum, mi am facut curaj sa scriu acolo pe topice, vb in PM @baron58 ca de obicei

  • 1 APRILIE….PACALEALA!!!

  • Filipcozma…stie colegul Codex si Moneyfucker . Ei erau mai implicati cu Raimonda pe forumul nimfomane.

  • va lua 15 ani cu executare !

  • Care e de fapt stirea? Ca „probabil” Proca a vrut sa se razbune pe cine i-a iesit in cale? Sau ca se scarpina in fund cu o expertiza la o luna jumate dupa un atac nebunesc? Sau ca „probabil” comentariile la articol sunt facute de autor? Ca poate da cineva clic pe vreo stire adevarata? Sau pe vreun pantof, vreo zodie ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *