Prima pagină » Local » Bombă în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt! Unde au dispărut două plicuri cu probe? Anchetatorii spun că a fost vorba despre o eroare (Exclusiv)

Bombă în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt! Unde au dispărut două plicuri cu probe? Anchetatorii spun că a fost vorba despre o eroare (Exclusiv)

26 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Două plicuri cu probe ar fi dispărut din dosarul dublului asasinat din Moara de Vânt. Pe de altă parte, anchetatorii susțin că ar fi fost vorba despre o simplă eroare. Recent, judecătorii ieșeni au decis prelungirea arestului preventiv în cazul studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi

Bombă, în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt! Două plicuri cu probe ar fi dispărut din dosarul dublului asasinat din vila de pe Moara de Vânt. Totuși, anchetatorii susțin că ar fi fost vorba despre o simplă eroare.

Surse judiciare susțin că, în procesul-verbal de cercetare la fața locului, întocmit chiar de către oamenii legii, este constatat faptul că nu apar plicurile cu probe numerotate cu 45 și 70. De cealaltă parte, anchetatorii au notat că, de fapt, cele două plicuri nu ar fi dispărut, așa cum s-ar putea crede.

„Plicurile cu nr. 45 și 70 nu sunt lipsă, ci este vorba doar despre o greșeală în ceea ce privește numerotarea lor, astfel că au fost sărite”, au subliniat oamenii legii.

Alte probleme, pe lângă cele două plicuri cu probe

În același timp, aceleași surse judiciare afirmă că mai există unele probleme legate de ancheta în cazul dublei crime din zona Moara de Vânt, din municipiul Iași.

„În cadrul cercetărilor au existat saci duși la morgă, dar care nu erau sigilați oficial, ci erau închiși cu ajutorul unei benzi gen leucoplast”, au mai afirmat sursele amintite.

Acum, rămâne de văzut dacă aceste detalii vor cântări sau nu în ceea ce privește ancheta.

Pe de altă parte, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins contestația formulată de avocata Raluca Andrei la prelungirea arestului în cazul clientului ei, Ahmed Sami El Bourkadi. Avocata a precizat recent că speră ca măsura preventivă să fie înlocuită în ceea ce îl privește pe studentul canadian de origine marocană.

„Noi am contestat prelungirea arestului preventiv. Am solicitat înlocuirea acestuia cu o măsură mai blândă, cum ar fi arestul la domiciliu”, a subliniat avocata Raluca Andrei.

Din câte se pare, anchetatorii ar putea încheia în curând cercetările și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași ar putea dispune trimiterea în judecată a lui Ahmed Sami El Bourkadi.

O dublă crimă care a cutremurat întreaga țară

Amintim că, la începutul lunii decembrie a anului trecut, polițiștii din Iași au fost anunțați de rude ale tânărului student marocan Youssef Jniyah că acesta nu ar mai fi revenit la Bruxelles. Acesta avea cumpărat un bilet de avion cu plecare de pe Aeroportul Internațional Iași. Oamenii legii au făcut cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii au dat acolo peste un tablou de groază: Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau morți în același pat.

Ulterior, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Acesta a fost prins în Capitala Italiei și a fost adus înapoi la Iași. El a fost arestat preventiv. Recent, Ahmed Sami El Bourkadi a fost descoperit cu discernământ de comisia medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului de Medicină Legală din Iași.

Comentarii
  • Oup!!!!
    1 2 3 4 5 6 7 9 11 12 13
    ….. 20 21 22 23 24 26 27 …
    hopa, am uitat 10 și 25 scuze eroarea de numărare, merităm să revenim la nivelul grădiniței
    ce prostie din nou

  • ancheta se destramă! Mirosim a fraudă și a corupție! E groaznic să te unești cu cineva care nu mi-a făcut nimic!!

  • eroare de numărare la grădiniță pentru copiii mici cu vârsta de 4 ani și mai puțin. Sper că judecătorii au mai mult de 4 ani! hhhhhhhh

  • mostre de la locul crimei în pungi desigilate!! ouffff, acest sondaj nu corespunde standardelor! munca lor nu este de încredere!

  • Punguta cu doi bani

    Este un scenariu pus la punct(de cine? de ce?) si care trebuie finalizat, dar nu oricum ci asa cum s-a stabilit. Cu saci desigilati, cu probe numerotate aleatoriu…Ce se acopera de fapt…pe cine? Un mare deserviciu justitiei…DE ce ne miram? Am vazut la TV scandalul voturilor de la Bucuresti, tot cu saci desigilati, imagini clare si …nimic…recent cazul fetitei Raisa si politistul scapat…De ce ne mai miram? Situatii absurde, solutii stravezii…suntem la bunul plac al unor „profesionisti”…Vorba unor experti: nu e razboi ci situatie speciala…

  • uimitor!!! ancheta face totul pentru a-i proteja pe adevărații criminali! cum putem face totul pentru a-i lăsa liberi pe criminali!

  • Sherlock Holmes

    Si eu cred la fel Chikita, dar nu conteaza ce crede un contribuabil, ci ce vrea „ancheta” ?!?! este superfragilisticexpialidocious…

  • Poliția e incompetentă și neavând pe cine să bage îl bagă pe băiatul ăsta.
    Indiferent ce-o fi ,ei trebuie să-și mascheze eșecul cumva.
    Niște rapeni corupți, care se bazează în anchete doar dacă toarnă cineva.
    Cât despre arabul ăsta, el era din anturaj, beat și drogat, încât nici el nu știe sigur ce-a făcut

  • Este clar că infractorii sunt încă în libertate! nu facem nimic sa le gasim! De ce?!!

  • Nu este adevărat, nu era drogat sau beat! nu am gasit nimic in sangele lui!! ciudat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *