Prima pagină » Local » Bombă! Ieșean, arestat preventiv pentru trafic de droguri! Descinderi organizate de procurorii DIICOT!
Bombă! Ieșean, arestat preventiv pentru trafic de droguri! Descinderi organizate de procurorii DIICOT!

Bombă! Ieșean, arestat preventiv pentru trafic de droguri! Descinderi organizate de procurorii DIICOT!

27 feb. 2020, 04:00,
Sorin Pavelescu, în Local

Procurorii DIICOT Iași au propus ieri-seară arestarea unui individ suspectat de trafic de droguri de risc și de mare risc. Tribunalul Județean a admis propunere și a dispus arestarea pentru 30 de zile a lui Ion Levinte. Acesta a contestat deja decizia, sperând ca instanța superioară să îl pună în libertate

Un individ a ajuns ieri-seară după gratii, fiind acuzat de trafic de stupefiante. Astfel, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea formulată pe numele lui Ion Levinte de către procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași.

„Instanța a admis propunerea formulată de Ministerul Public – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași și, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată (două acte materiale), pentru o durată de 30 de zile. Instanța a dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menționat ieri-seară reprezentanții Tribunalului Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Ion Levinte.
De asemenea, reprezentanții DIICOT Iași nu au furnizat deocamdată alte informații cu privire la caz, cel mai probabil deoarece ancheta este în curs de desfășurare, suspectul nefiind singurul vizat de către oamenii legii.

Substanțe interzise, pe „piața neagră” a Iașului

Surse judiciare afirmă, însă, că ieșeanul a fost reținut în urmă cu două zile, pentru 24 de ore de către anchetatori, sub acuzația de trafic de droguri.
Așadar, pe data de 25 februarie 2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Din câte se pare, acesta aducea substanțe interzise, pe care le comercializa mai apoi pe „piața neagră” a Iașului.
Mai mult, pentru prinderea individului, reprezentanții DIICOT Iași, împreună cu ofițeri de Poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, ar fi folosit și investigatori sub acoperire, pentru a ajunge la suspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *