Prima pagină » Titlurile zilei » Bombă! Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, ar fi instigat la șantaj în dosarul „Las Vegas”. Mascații au ridicat-o din Nicolina (EXCLUSIV) – VIDEO

Bombă! Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, ar fi instigat la șantaj în dosarul „Las Vegas”. Mascații au ridicat-o din Nicolina (EXCLUSIV) – VIDEO

28 nov. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, a fost plasată sub control judiciar. Aceasta este bănuită de instigare la șantaj și constituirea unui grup infracțional organizat, spun surse apropiate anchetei

Cutremurul din familia Corduneanu nu pare să se termine prea curând. Recent, Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, a fost plasată sub control judiciar de către judecători, după ce mascații au ridicat-o zilele trecute din apartamentul pe care îl deține în Iași. Surse apropiate anchetei au arătat că Grațiela Cercel este bănuită de constituirea unui grup infracțional organizat și instigare la șantaj.

În același dosar au fost ridicați și audiați Adrian Corduneanu, Bogdan Corduneanu, Remus Hotin și avocata Ioana Gherghe. Se pare că toți ar fi controlat activitatea sălilor de joc „Las Vegas” din Iași. De asemenea, Grațiela nu ar avea voie să ia legătura cu soțul ei. Trebuie precizat că șeful clanului, Costel Corduneanu, se află în Germania, pentru că are probleme de sănătate.

Percheziții în mai multe zone din țară, în dosarul „Las Vegas”

Cert este că polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare 123 de mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile și imobilele deținute sau folosite de mai multe persoane fizice, dar și sediile și punctele de lucru ale unor persoane juridice din municipiul București și județele Prahova, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Tulcea, Constanța, Cluj, Timiș, Vrancea, Buzău, Bihor, Vâlcea, Dolj, Gorj, Sibiu, Bacău, Mureș și Sălaj.

Cum acționau interlopii?

Se pace că activitatea interlopilor era foarte bine pusă la punct.

„În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2018, a fost constituit, la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj. Membrii grupului au urmărit să împiedice extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrate de aceștia și să reprime tentativele altor membri ai lumii interlope de a prelua controlul asupra sălilor aparținând grupului.

În acest scop a fost creată o structură de forță, care a fost folosită pentru a împiedica anumiți clienți care realizau câștiguri însemnate să intre în posesia acestora. Această structură a asigurat funcționarea la nivel național a unui sistem coercitiv ilegal care era menit să împiedice clienții ce generau probleme să revină în sălile de joc aparținând grupului infracțional organizat și să recupereze rapid de la aceștia prejudiciile aduse bunurilor din localuri”, au precizat anchetatorii printr-un comunicat.

Trebuie precizat faptul că Adrian Corduneanu se afla în arest în momentul în care au fost efectuate perchezițiile.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua anchetatorii în dosarul în care Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, este anchetată alături de alți membri ai familiei Corduneanu.

Comentarii
  • Ati ajuns trompetele clanului Corduneanu. Trage Corduneanu un partz, imediat faceti un articol. 🙂

  • Costel e la sauna club Yasmin in melle Germania acolo au multe fete la produs…. Cica e la tratament se freacă in dos.

  • Nu are o treaba cioara, ranjeste la ziaristi

  • Mai bine var interesa de voi astea care comentați și mâncați cacat . Ca Rămâneți fără lumina fără mâncare . Ca nu clanurile a distrus țara ce aia de sus cu cravata care voi i-ați votat astea ce fac ei cu arestări este sa își justifice statul bani care ea pus in buzunar pa pandemie. Mai bine Riști in strada și cereți-vă drepturile de cât sa stați și sa mâncați cacat cu toată gura ..

  • Arestați pedofilii, criminalii, nu oameni care nu au nicio treaba și vreți sa ii băgați la pușcărie nevinovați doar pentru ca au un nume cunoscut ! Dacă nu erau cunoscuți nu mai făceați atâta tam tam !!!

  • Sugeti pula

  • Justitie de rahat

    de ce pe functionarii publici BOLOAN, Andeica, Timofte, vamesi cu nume mari si prejudiciu de 12.000.000 Euro nu i-ati arestat? Ce inseamna arest la domiciliu: lux si confort!!!

  • Grațiela Presedinte !!!
    Ramona Prim Ministru

  • Daria si Ela sa ma cac pe ciorile voastre. La puscarie cu ei

  • Femeia de servici a ajuns soție de interlop !

  • Bravo ei. Proverbul spune . NU CONTEAZĂ CINE AI FOST CONTEAZĂ CINE EȘTI . Aici toți sunteti tari in gura dar in realitate i Spune-ți SARAMANA.. ARE TALENT PT MULTI DINTRE VOI.

  • Jan Braileanu

    Gratiela Corduneanu a fost prostituata in Anglia și Italia .Acum e doamna de afaceri la Las Vegas .Ea este mai rea ca Costel Corduneanu ,ea șantajează oamenii,ea suna clienții și cerea drept de jmecher!!!!

  • Asta e o cioara vopsita și operata !!!! Pe sorasa o aveam eu și se plângea ca o viola apoi i a promis ca o i a de femeie ,îi cumpara telefoane scumpe Costel Corduneanu și o obligau sa stea cu copiii lor când erau mici !!!! Gratiela Corduneanu știa tot ce face Costel cu sora sa dar nu spunea nimic ca sa aibă cine sa stea cu copiii ei .Sora ei a fost sluga la ei in casa de la vârsta de 11 ani până la 19 ani .Copiii lui Gratiela îi spuneau mama lui Matusa lor.

  • Alina Filip Elena

    Săgeata.. GRATIELA ESTE ȘEFA LA TOT CLANU CORDUNEANU ȚIGANCA I PUNE LA PUCT PA TOȚI
    SE VEDE CA ARE AUTORITATE IN CLANU CORDUNEANU. DIN CÂTE VĂD MULTI COMENTEAZĂ DIN FAMILIE CARE NU O SUPORTA..
    EA SI CU RAMONA CONDUCE CLANU CORDUNEANU

  • Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: „Trebuie să ai o sursă de lumină pe baterie, sursele de lumină pe led acum pe baza de led pot să persite mult. Apă, pentru că poate să se întrerupe apa dacă există o înrerupere îndelungată de curent, apa potabilă 2 litri pe persoană minim, pentru 24 de ore și să ai minim pentru 3 zile aceste provizii. Mânacare care nu necesită a fi gătită. Să ai medicamentele tale dacă ești bolnav cronic, să ai medicamentele măcar pentru câteva zile neexpirate. Sau un radio trebuie să ai, să asculți dacă sunt recomandări care vin. Radioul funcționează chiar dacă se întâmplă să se întrerupă, de exemplu, televiziunea și așa mai departe”.MAI BINE SA NE INTERESEZE ȘTIREA ASTA NU DE GRATIELA 😂😂😂

  • Statul roman

    Vicepreședintele Curții de Conturi, Niculae Bădălău, ar fi audiat, duminică seara, la sediul Direcțieie Naționala Anticorupție, spun surse judiciare.

  • Ajutor România

    Vicepreședintele Curții de Conturi, Niculae Bădălău, ar fi audiat, duminică seara, la sediul Direcțieie Naționala Anticorupție, spun surse judiciare.

  • O sa muriți ca sobolani

    Determinante sunt majorările mai ample de preţuri anticipate a fi consemnate de energia electrică şi gazele naturale – chiar şi în contextul aplicării măsurilor de compensare şi plafonare –, precum şi de alimentele procesate, în principal pe fondul ascensiunii cotaţiilor produselor energetice şi ale mărfurilor agroalimentare. Influenţe suplimentare sunt aşteptate din scumpirea produselor din tutun, dar şi a unor mărfuri nealimentare, inclusiv a celor importate, sub impactul majorării costurilor şi al blocajelor în lanţuri de producţie şi aprovizionare.

  • La ce combinati fac locu lor e la bulau de mult. Numa jmecheri se cred. Iar Ramona si Gratiela niste parasute cu fata de maimute tot la bulau sa stea ca stiu ele de ce. Traiesc numa pe spatele la alti oameni ca ei nu muncesc nimica.

  • Doamna Grațiela trebuie “ respectată” în funduleț , că la păsă i-a dat soțul și e largă ! Cioara tot cioară moare ! Cum pula mea să-ți trimiti femeia la muls bărbați … cine știe cunoaște !

  • n urmă cu puţin timp s-a produs un incident aviatic la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în în satul Borșa, din comuna Vlădeni.
    Vati dus pa P…a vine Războiu asa ca nu mai stați sa o lingeți in cur pa asta și vedeți ca vine razboiuuuuu

  • O SA AJUNGĂ BOSCHETARI DIN CAUZĂ LA FEMEILOR LOR GARANTAT !!!!

  • E clară treaba , dacă au ajuns (damele de companie) să fie ȘEFE la tot CLANUL .Proastă nație mai suntem noi , românii . Sărbători fericite și LA MULȚI ANI !!!

  • Costeluș asta mic o sa zică ca el nu are treaba și nu știe ca asta e șefa de clan. Pușcăria ca mănâncă mititeilor.

  • Daria . Nume cunoscut ? Fosta doamna de companie ? Pe bune ….

  • Costel e Voievod al Moldovei, are corona și sceptru! A ridicat prin sport de performanta numele Romaniei peste granite ! Rugam țiganii analfabeți care nu știu sa dea cu pumnul sa se abțină de la comentarii. POWER!

  • AJUTOR!

  • La Târgșor cu ea, să ajungă degetoaica rapandulelor nespălate!!!!

  • Las-o la mine Costele că am eu grijă de ea. O învelesc noaptea, îi dau în guriță să pape, o mângâi pe cap, o legăn pe la spate, e pe mâini bune.

  • BINE SPUS GRATIELA ȘI RAMONA ȘEFE DE CLAN .AU FOST ȘEFE LA PRODUS DAR NU SE MAI PUNE .ACUM AU PRELUAT PUTEREA ȘI ELE COMAND IN LAS VEGAS ELE SUNTISTIGATOARELE CARE SA FIE BĂTUȚI ȘI CRE NU.ACUM SA PREIA PUTEREA ȘI LA TÂRGUȘOR .

  • Costeluș te bagă Țiganca asta care are 4 clase la pușcărie .Nu te a băgat când ai dat o la produs și te bagă acum când ai făcut o doamna .Păcat de tine ca intri la pușcărie don cauza ei ca ea a dar drumul la căței sa i șantajeze pe clienții din Vegas.

  • Diamantul roz

    O prostituata pe Italia și Anglia ! De vreo câțiva ani a luat o Costel și de atunci stau frății lui numai prin pușcării!! Ea cu cealaltă diamantul roz leagă tot ce prind!

  • Irinel Toma.

    Urata femeie !!! Ce bidon are…zici ca-i barbat.

  • Vandam Braila Indianu

    Asta matura si spala scarile din Nicolina. E o cioara care da cu pixul mereu

  • NU CONTEAZĂ CINE AI FOST … CONTEAZĂ CINE ESTI ACUM …. proverb :)))))))) o dăm în proverbe . Doamna este o “ interloapă “ . Câte nu și-au spart curul și acum sunt doamne . Ce mai contează una …

  • Arhimandritul Nikita și un tânăr de 17 ani care cântă în corul local au fost găsiți în chiloți în camera ierarhului în urma unor percheziții făcute la Eparhia Cernăuților și Bucovinei… astea sunt știri șocante nu ce comentați voiii de-asta ne bate Dumnezeu de nenorociți oameni ce sunteti pa pământ

  • Ce va mai place sa vorbiti urat…lasa ti oamenii sa si vada de problemele lor…costel la varsta lui e tanc…greseste plateste…nici in post nu tace prostia din voi

  • Costeluș are 50 de ani și are probleme cu inima, ciroza hepatica și disfuncție erectilă in rest e mare tanc acest mic omuleț.

  • Asta e rezultatu la credinta tiganilor si la mersul pe la biserici si la pupat icoane si moaste. Au fost arestati in postul craciunului. Mai mergeti la biserici ca va ajuta doamne doamne. Adrian are obicei in fiecare duminica la Cetatuia cu flori si a fost ajutat sa intre iar in puscarie. Niste vai de mama lor de tigani din Dancu. Cum scapa la bani cum intra dupa gratii. Asa le trebuie la tatuatile astea de ciori borite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *