Prima pagină » Local » Bombă! Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost arestat pentru 30 de zile! Este acuzat de mai multe infracțiuni – EXCLUSIV
Bombă! Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost arestat pentru 30 de zile! Este acuzat de mai multe infracțiuni - EXCLUSIV

Bombă! Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost arestat pentru 30 de zile! Este acuzat de mai multe infracțiuni – EXCLUSIV

15 aug. 2024, 17:46, 2 ,
în Local

Fostul primar de la Schitu Duca, Mihai Mihalache a fost arestat pentru 30 de zile! Acesta este acuzat de mai multe infracțiuni.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 7462/261/P/2024, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul MIHALACHE MIHAI şi, în consecinţă: În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 202 Cod procedură penală şi art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului MIHALACHE MIHAI pentru săvârșirea infracțiuniilor de lipsire de libertate în mod ilegal (persoană vătămată A I), faptă prevăzută de art. 205 alin. 1 C. pen., lipsire de libertate în mod ilegal (persoană vătămată R), faptă prevăzută de art. 205 alin. 1 din C.pen, lipsire de libertate în mod ilegal (persoană vătămată R I), faptă prevăzută de art. 205 alin. 1 din C.pen şi lovirea sau alte violențe (persoană vătămată R I), faptă prevăzută de art. 193 alin. 2 din Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.08.2024 şi până la data de 13.09.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor.

Mihai Mihalache a fost reținut sub acuzația de lipsire de libertate și supunere la muncă forțată sau obligatorie. Conform legii, lipsirea ilegală de libertate a unei persoane se pedepsește cu închisoare de la 1 la 7 ani.

Ieri, pe 14 august 2024, polițiștii au efectuat percheziții pe proprietatea deținută de Mihai Mihalache, fostul primar al comunei Schitu Ducă din județul Iași. După percheziții, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 15 august 2024, urmează să afle dacă va fi plasat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, Mihai Mihalache riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Un vecin a relatat pentru reporterii BZI cum Mihalache racola oameni, îi agresa fizic și îi forța să muncească fără întrerupere.

Citește și:

Iadul de pe moșia fostului primar din Schitu Duca, Mihai Mihalache. Relatări halucinante ale martorilor: „L-a bătut și l-a dat la câini”

Imagini explozive! Avem mărturia victimei fostului primar de la Schitu Duca! Mihai Mihalache a acționat ca în filmele cu mafioţi: “M-a strâns de gât și m-a băgat în mașină”

Comentarii
  • Foarte bine…la câte matrapazlacurilor a făcut…ziceai ca acea comună este propria lui moșie. De-acum ar trebui sa înceapă sa vorbească…ar fi o adevărată catastrofă în PSD…ar cădea toți ca popicele.

  • Da, așteptăm mai multe…ceva despre terenuri ajunse în posesia mafiei locale. Poate iese la iveală și cine coordona activitatea imobiliară , ar fi foarte interesant, bombă pentru PSD. Din aceste motive există posibilitatea ca totul să se mușamalizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *