Prima pagină » Sport » Bolnav de leucemie, Sinisa Mihajlovic a fost depistat pozitiv cu Covid-19
Bolnav de leucemie, Sinisa Mihajlovic a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Bolnav de leucemie, Sinisa Mihajlovic a fost depistat pozitiv cu Covid-19

24 aug. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Sinisa Mihajlovic (51 de ani), antrenorul Bolognei, a fost depistat pozitiv la Covid-19, anunță Gazzetta dello Sport. Bolnav de leucemie, tehnicianul formației italiene a fost supus unui test după ce s-a întors vineri, la Bologna.
Rezultatul testului efectuat a fost comunicat ieri, în jurul prânzului, chiar de clubul Bologna, printr-un comunicat oficial.

Sinisa Mihajlovic e asimptomatic

Conform informațiilor date de gruparea din Peninsulă, tehnicianul sârb în vârstă de 51 de ani este asimptomatic și, așa cum prevede protocolul, el va rămâne izolat în următoarele două săptămâni, astfel că va rata stagiul de pregătire al roș-albaștrilor. Zilele trecute s-au efectuat teste la echipa Primavera a Bolognei, toate rezultate fiind negative.
Azi, în ziua în care Bologna se va reuni la Casteldebole, vor fi supuși testelor și jucătorii și ceilalți componenți ai staffului primei echipe. În aprilie, în perioada în care campionatul italian era suspendat, sârbul consacrat la Steaua Roșie Belgrad s-a mutat la Roma pentru a nu fi expus riscului de a se infecta cu Covid-19.

Mihajlovic se luptă cu leucemia de peste un an

Fostul coleg al lui Miodrag Belodedici a câștigat aparent lupta cu leucemia. Deși a fost internat de câteva ori, Mihajlovic și-a condus echipa chiar și din spital. La fel a coordonat și antrenamentele la un moment dat, în februarie 2020.

„Când am aflat vestea, a fost groaznic. Am plâns zile la rând, m-am gândit cât de repede trece viața. Nu am plâns de frică. Voi înfrunta boala, voi lupta asa cum am făcut întotdeauna, cu capul sus! Este o maladie agresivă, dar pot să o înving!”, a mărturisit Mihajlovic.

„Le-am explicat tuturor că trebuie să atacăm și să câștigăm. Dacă stăm si doar ne apărăm, vom fi doborâți. Trebuie să aplicăm tactica mea în această bătălie și sunt sigur că vom ieși învingători. Trebuie să ies învingător pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru toți cei care țin la mine!”, a mai spus antrenorul în iulie 2019.

Sinisa Mihajlovic a suferit și un transplant de măduvă osoasă, dar a făcut și chimioterapie pentru o perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *