Prima pagină » Local » Bolizi de sute de mii de euro, scoși la vânzare la Iași! Un Porsche 911-TURBO-S, din 2018, cel mai scump autoturism – GALERIE FOTO

Bolizi de sute de mii de euro, scoși la vânzare la Iași! Un Porsche 911-TURBO-S, din 2018, cel mai scump autoturism – GALERIE FOTO

20 apr. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Local

Bolizi de sute de mii de euro din Iași sunt scoși la vânzare pe site-urile de profil. Maybach, Porsche și BMW sunt unele dintre mărcile de care unii ieșeni vor să ”scape”. Recent, în Iași au fost văzuți mai mulți astfel de bolizi, ce au fost aduși odată cu migrația refugiaților ucraineni. Mulți dintre aceștia sunt oameni înstăriți, care au mașini a căror valoare depășește suma de 100.000 de euro, de exemplu. Astfel, parcările hotelurilor din centrul Iașului au fost pline de astfel de bolizi, pe care nu și-i poate permite oricine.

Pe site-urile de vânzări, bolizi de sute de mii de euro așteaptă să fie cumpărați. În Iași sunt câteva zeci de autoturisme scoase la vânzare cu prețuri ce se apropie de 100.000 de euro. Unele bijuterii pe 4 roți depășesc această sumă. Cel mai scump autoturism scos la vânzare la Iași pare să fie un Porsche 911-TURBO-S din anul 2018. Acesta are 58.900 de kilometri parcurși și costă 179.900 de euro și are 580 de cai putere.

Un alt bolid scos la vânzare este un BMW M8 din anul 2020 cu doar 24.000 de kilometri la bord. Acesta costă 133.280 de euro și are o putere de 625 de cai putere. Printre bolizi se numără și o limuzină Maybach S 560 4Matic în valoare de 119.000 de euro. Autoturismul este din anul 2019 și are 78.000 de kilometri la bord. Acesta are o putere 469 de cai putere. Pe lângă aceste autoturisme mai sunt câteva zeci scoase la vânzare la prețuri de peste 50.000 de euro.

Bolizi de sute de mii de euro, aduși în România din Ucraina

Unii dintre refugiații ucraineni ajunși la Iași defilează pe străzi cu bolizi de sute de mii de euro. Războiul din Ucraina a făcut ca persoanele cu dare de mână să părăsească repede țara atacată de ruși. Dacă cei cu venituri modeste au ajuns în România cu trenul sau cu autocarul, bogații Ucrainei au trecut granița la volanul unor bolizi ce pot ajunge chiar și la 200.000 de euro bucata. Cum cei care își permit asemenea mașini au și conturile pline, au ales să se cazeze la cele mai luxoase hoteluri din Iași. Astfel, recent, la Hotel Internațional au fost parcate mașini ale ucrainenilor ce treceau de valoarea de 1.000.000 de euro. La Hotelurile ”Unirea” și ”Traian”, parcările erau pline de autoturisme de lux. La fel era și în parcarea Hotelului ”Pleiada”.

Mașinile de teren cu sute de cai putere par să fie preferate de bogații ucraineni. De exemplu, doar în parcările hotelurilor din centrul Iașului erau 3 autoturisme Toyota Landcruiser model 2022, autoturisme ce costă chiar mai mult de 150.000 de euro/bucata. De asemenea, puteau fi observate autoturisme Range Rover ce au prețuri care depășesc 100.000 de euro și autoturisme Porsche la fel de scumpe. În orice caz, pe străzile Iașului sunt extrem de multe autoturisme înmatriculate în Ucraina. Unii dintre cei ce le dețin mai rămân în Iași, însă alții sunt doar în tranzit, dorind să ajungă în țări precum Italia, Franța sau Germania.

Acum, însă, bolizi de sute de mii de euro din Iași sunt scoși la vânzare pe site-urile de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *