Prima pagină » Cancan » Bogdan Vlădău nu mai este ,,burlacul” de altădată. Ce spune acesta despre femeia care i-a cucerit definitiv inima

Bogdan Vlădău nu mai este ,,burlacul” de altădată. Ce spune acesta despre femeia care i-a cucerit definitiv inima

23 feb. 2022, 11:47,
BZI.ro, în Cancan

Unul dintre cei mai râvniți bărbați, Bogdan Vlădău, nu mai este ,,burlacul” de altădată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cea care i-a devenit soție. Fostul fotomodel este mai fericit ca oricând și se bucură din plin de rolul de tătic. De când a renunțat la burlăcie, Bogdan Vlădău este împlinit pe plan personal și se dedică familiei. Iată ce spune acesta despre femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Bogdan Vlădău nu mai este ,,burlacul” de odinioară

Celebrul Bogdan Vlădău a renunțat de ceva vreme la burlăcie și s-a căsătorit cu frumoasa Gina Chirilă. Bărbatul este extrem de fericit alături de partenera lui de viață și se bucură din plin de rolul de soț și tătic.

Fostul fotomodel a mărturisit că nu regretă tot ceea ce a făcut în trecut, însă și-ar dori să scape de titulatura de ,,burlac” sau de cea de cuceritor.

„Întotdeauna am fost real la televizor, atât eram atunci, atât înțelegeam atunci. Din păcate, încă am o imagine de Don Juan.”, a declarat acesta.

Când vine vorba de partenera lui de viață, Bogdan Vlădău are doar cuvinte de laudă. În pofida diferenței de vârstă dintre cei doi, fostul burlac și soția lui sunt mai fericiți ca oricând. Bărbatul a recunoscut că au trecut și prin momente grele în cuplu, dar au reușit să gestioneze de fiecare dată momentele tensionate.

Mai mult, Bogdan Vlădău a mărturisit că soția lui este cea care aduce echilibrul în căsnicie și este foarte înțeleaptă.

,,Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte.”, a precizat acesta.

De o căsnicie frumoasă se bucură și carismaticul actor Mihai Rait. Acesta are o familie superbă și este fericit alături de soția lui. Și prezentatorul Daniel Osmanovici se declară un bărbat împlinit pe plan personal, fiind extrem de mândru de copii și de partenera lui de viață.

La fel de devotat soției este și Cătălin Rizea. Acesta are un mariaj de mai mulți ani cu celebra artistă Adda, cei doi formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Bărbatul are mai multe afaceri de succes și se ocupă de imaginea și cariera soției sale.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de actorul Silviu Biriș. Acesta a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas să renunțe la actorie. Ghinionist în dragoste se declară și Andrei Ștefănescu, după ce s-a despărțit de partenerele lui de viață. Acesta a avut parte de multe încercări pe plan amoros și de suferințe în viața privată.

Ce spune fostul burlac despre partenera lui de viață

Bogdan Vlădău este căsătorit de câțiva ani cu frumoasa Gina Chirilă. Aceasta este de profesie fotomodel și a devenit mămică la o vârstă neașteptată. Soția lui Bogdan Vlădău face furori pe Instagram cu formele perfecte și ținutele provocatoare.

Cu toate că diferența considerabilă de vârstă dintre cei doi a provocat discuții în lumea mondenă, aceștia nu au ținut cont de criticile celor din jur. Bogdan Vlădău a recunoscut că povestea lor de dragoste a început atipic și că nu a crezut că va fi o relație de durată, însă ulterior bărbatul și-a dat seama că Gina Chirilă va fi aleasa lui.

,,Ea era foarte mică, avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit.”, a declarat acesta.

Carismaticul Bogdan Vlădău a renunțat la burlăcie și se bucură din plin de rolul de soț și tată. Bărbatul se dedică mai mult familiei și este o prezență tot mai rară la evenimentele mondene. Acesta formează alături de partenera lui de viață, Gina Chirilă, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024