Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bogdan Vlădău, mesaj neașteptat după ce Gina Chirilă a anunțat despărțirea

Bogdan Vlădău, mesaj neașteptat după ce Gina Chirilă a anunțat despărțirea

07 aug. 2024, 20:43,
în Cancan ultimă oră

Cu două zile în urmă, după nenumărate speculații cu privire la relația lor, Gina Chirilă a anunțat că ea și Bogdan Vlădău au decis să se despartă. Ce gest a făcut fostul fotomodel în ziua în care mama fetiței sale împlinește 30 de ani.

Vestea că Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să meargă pe drumuri separate după mai bine de un deceniu în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste a zguduit lumea mondenă din România. Anunțul făcut de mama fetiței fostului fotomodel a fost făcut la nici 24 de ore după ce paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe Bogdan Vlădău în compania unei domnișoare misterioase.

Ce gest a făcut Bogdan Vlădău în ziua în care mama fetiței sale împlinește 30 de ani

Au anunțat că se despart, însă au punctat că vor rămâne într-o relație ok și că vor colabora pentru binele fetiței lor, și se pare că nu au spus acest lucru doar de dragul de a spune.
Astăzi, 7 august, în ziua în care Gina Chirilă împlinește 30 de ani, Bogdan Vlădău a felicitat-o pe mama fetiței sale.

„La mulți ani frumoși mommy”, a scris Bogdan pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie mai veche în care apare alături de mama fetiței sale.

La rândul ei, Gina Chirilă a redistribuit postarea și i-a scris fostului fotomodel „Mulțumesc”.

Gina Chirilă a anunțat că se desparte de Bogdan Vlădău prin intermediul unui mesaj, pe Instagram

La mai puțin de 24 de ore de când tatăl copilului ei a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în compania unei domnișoare misterioase, Gina Chirilă a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Bogdan Vlădău.

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru.”, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024