Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bogdan Vlădău, curtat de bărbați pe vremea când era model. Cum l-a cunoscut pe Giorgio Armani

Bogdan Vlădău, curtat de bărbați pe vremea când era model. Cum l-a cunoscut pe Giorgio Armani

01 iul. 2022, 20:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Bogdan Vlădău a făcut o serie de dezvăluiri incendiare din perioada în care era model și activa în această industrie. Acesta a fost invitat împreună cu soția sa, Gina Chirilă, în podcastul „Acasă cu Măruță” și a făcut mai multe mărturisiri din perioada în care era model în Milano.

Totul s-a petrecut când Bogdan avea 26 de ani. Acesta a plecat în Milano pentru a urma o carieră de model, unde a avut parte de foarte multe experiențe.

Bogdan Vlădău, curtat de bărbați

Bogdan Vlădău a mărturisit că a mers la o agenție mare de modeling în Milano pe când avea 26 de ani. Ajuns acolo, Vlădău a început să fie curtat de bărbații din această industrie.

„Aveam 25-26 de ani. M-am dus la o agenție mare. Aveam un booker care era de o altă orientare sexuală. În general, în genul astă de business, majoritatea sunt… fotografii, creatorii de modă. Acum nu am nimic cu treaba asta, dar atunci eram un pic homofob. Booker meu mi l-a dat exemplu pe unul care lucra cel mai bine de la noi din agenție. Mi-a zis: „Uite, ăsta a venit de la coada vacii, din Venezuela. N-avea nicio o pereche de pantofii la el și a ajuns mare. Dar el a fost mai înțelegător cu designerii. Era ceva foarte ciudat ce se întâmpla acolo”, a povestit Bogdan în podcastul „Acasă la Măruță”.

Tot în Milano, Băgdan Vlădău l-a cunoscut pe Giorgio Armani. Acesta susține că l-a întâlnit în propriul lui restaurant, iar în momentul în care i-a cerut să facă o poză cu el, Armani i-a zâmbit.

„Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani din Milano. Eram cu niște prieteni români care veniseră acolo. Și era și ‘il signore’, că așa-i zic italienii lui Giorgio Armani. Toți românii mei voiau să facă poză cu el. Și m-am dus la el și l-am rugat să facă poză. Am văzut că a zâmbit și că era drăguț. Așa e el, nu mă așteptam la alte chestii…”, a mai spus Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău: „ Bookerul mă chemase deja la el acasă”

Din acel moment, situația devenise mai puțin plăcută pentru Bogdan Vlădău, deoarece i s-a spus că dacă nu schimbă ceva în atitudinea sa, nu poate face carieră, astfel, acesta a decis să se întoarcă acasă.

A doua zi, bookerul i-a spus „Aaa, deci de tine i-a plăcut aseară lui Il signiore la restaurant!”, iar Bogdan Vlădău a început să devină și mai suspicios cu privire la intențiile bookerului. „Ce încerca să facă bookerul? Încerca să mă ducă în direcția în care mă programeze să fiu… Bookerul mă chemase deja la el acasă să-mi arate tot de felul de colecții de vinyluri, discuri și cărți” – a adăugat Vlădău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *