Prima pagină » BZI LIVE » Bogdan Suciu, manager restaurant City View, despre antreprenoriat în HORECA la PodcastBZI
Bogdan Suciu, manager restaurant City View, despre antreprenoriat în HORECA la PodcastBZI

Bogdan Suciu, manager restaurant City View, despre antreprenoriat în HORECA la PodcastBZI

27 sept. 2024, 09:29,
Redacția BZI în BZI LIVE

În noul episod al #PodcastBZI, avem plăcerea de a-l avea ca invitat pe Bogdan Suciu, managerul restaurantului City View. Vom discuta despre provocările și oportunitățile din lumea antreprenoriatului în HORECA.

Vineri, 27 septembrie 2024, de la ora 12:30, la #PodcastBZI, moderatoarea Viorela Dimici discută cu Bogdan Suciu, managerul restaurantului City View. Bogdan va povesti despre provocările și oportunitățile din lumea antreprenoriatului în HORECA.

De asemenea, ne va împărtăși din experiența sa de a conduce un restaurant de succes, de la dezvoltarea unei echipe puternice, până la adaptarea la tendințele pieței. Veți afla secretele din spatele unei locații care atrage constant clienți și cum poți transforma pasiunile culinare într-o afacere de succes.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`