Prima pagină » Coronavirus » Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni: „Acest virus a fost creat în laborator”
Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni: „Acest virus a fost creat în laborator”

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni: „Acest virus a fost creat în laborator”

04 nov. 2020, 13:36,
în Coronavirus

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni aruncă bomba. Actualul candidat PER la alegerile parlamentare a declarat că „acest virus a fost creat în laborator” iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

Fostul ministru susține că nu mai are niciun dubiu cu privire la faptul că noul coronavirus a fost creat în laborator.

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni:”Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York.”

Marți, în cadrul unei conferințe de presă a candidaților partidului PER, Bogdan Stanoevici a declarat:

„Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţîi. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutaţie a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii”, a declarat acesta.

Alegerile, un adevărat pericol

Bogdan Stanoevici crede că alegerile ar trebui amânate, dacă acestea reprezintă un pericol pentru populație.

“Dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri. Ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor. Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”, a mai adăugat Stanoevici.

Mutația unui virus ARN (acid ribonucleic), precum SARS-CoV-2, este un aspect normal al evoluției. O mutație reprezintă un pas din selecția naturală, aceasta putând fii o caracteristică care îi asigură continuitatea sau, din contră, poate împiedica supraviețuirea respectivei tulpini virale, conform publicației online Nature.

Recent, în PER s-au înscris și foștii social-democrați Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, care candidează pentru a intra în Parlament.

Nelu Tătaru, precizări despre vaccinarea anti COVID-19: „Armata vă fi implicată!“

Ministrul Sănătățîi, Nelu Tătaru, a venit cu precizări în legătură cu vaccinarea anti COVID-19. Nelu Tătaru susține că armata vă fi implicată în vaccinarea populației în momentul în care vaccinul anti-Covid vă ajunge în țară.

„În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, că să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului vă veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă vă fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat minsitrul sănătățîi, Nelu Tătaru.

Întrebat dacă strategia inclus Armata, Tătaru a spus: „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, 3 noiembrie, că România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranşă, ia primii care vor fi vaccinaţi vor fi lucrătorii din sănătate şi persoanele aflate în situaţie de risc. Întreaga populaţie se va putea imuniza în primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *