Prima pagină » Local » Bogdan Năstase „Ciobănașul” revine în ringul de K1. Sportivul s-a înrolat în Batalionul „Lupii Negri” de la Iași, iar toți camarazii din armată îi țin pumnii

Bogdan Năstase „Ciobănașul” revine în ringul de K1. Sportivul s-a înrolat în Batalionul „Lupii Negri” de la Iași, iar toți camarazii din armată îi țin pumnii

19 sept. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan în Local

Luptătorul K1, Bogdan Năstase „Ciobănașul”, revine în ring peste câteva săptămâni. Colegii săi de la Batalionul „Lupii Negrii” sunt nerăbdători să îl vadă pe sportiv

Campionul Bogdan Năstase s-a înrolat, în urmă cu câteva luni, în Armata Română, iar acum a intrat în echipa de la Batalionul 151 Infanterie „Războieni”, cunoscut drept „Lupii Negri”. Supranumit „Ciobănașul”, Bogdan Năstase este un luptător K1, cunoscut pentru rezultatele obținute în ring.

Bogdan Năstase „Ciobănașul” revine în ring

Luptătorul de 29 de ani este originar din comuna Coarnele Caprei, județul Iași. Din 2015, a participat la competiții de profesioniști la K1 și a impresionat de multe ori în ring. Oamenii întotdeauna au apreciat atitudinea luptătorului în ring. Deși este de puțin timp militar, acesta spune că nu ar putea alege între lupte și armată, ambele domenii fiind pe placul său. De asemenea, Bogdan este cunoscut pentru ajutorul oferit oamenilor care se aflau într-o situație delicată.

„Voi reveni în ring pe 11 octombrie 2024, la Târgu Jiu, și sunt foarte încrezător. Undeva, pe 9 – 10 noiembrie, va fi și o gală la Iași, unde voi lupta. Sincer, îmi place în ambele părți, atât în ring, cât și în armată, nu pot să aleg. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine, peste tot unde merg. Este dificil, obositor, dar sunt învățat și nu am de gând să renunț”, a transmis Bogdan Năstase.

Deși trebuie să fie zilnic la locul de muncă, Bogdan nu a uitat și de viața sportivă. Acesta se antrenează în fiecare weekend, fiind mereu pregătit să intre în ring.

„Lucrez de luni până vineri, iar în weekend fac și antrenamente, nu am uitat de sport. Sincer, sunt foarte mulțumit de ce am găsit în armată, am învățat rutina, îmi fac sectoarele și sunt serios. De asemenea, este bine pentru mine că am stabilitate, am timp și de familie, sunt în locul potrivit în acest moment”, a mai spus ieșeanul.

Sportivul s-a înrolat în Batalionul „Lupii Negri” de la Iași

După ce a terminat perioada de instrucție și pregătire, Bogdan Năstase a fost primit în „Lupii Negri” de la Iași. Pentru ieșean, viața de militar s-a potrivit ca o mănușă. El este cel mai entuziasmat când trebuie să meargă la instrucție și nu se ferește de nicio provocare. Bogdan are rangul de soldat gradat profesionist, însă vrea ca pe viitor să ajungă cât mai departe în cariera militară.

„Am participat la un concurs organizat de armată, Marșul Lupilor Negri, unde am ieșit pe locul 2. Sunt forte mulțumit și onorat să fac parte din Lupii Negri, până acum, am avut o experiență extraordinară. Mie îmi place partea cu antrenamentele și cu exercițiile, până acum, nu am avut nicio problemă. Sincer, abia aștept dimineața, când ne zic superiorii că trebuie să mergem la instrucție. Băieții de aici m-au primit foarte bine, nu a contat că sunt luptător și am mai apărut pe la televizor sau în ziare, dar nici eu nu am fost cu nasul pe sus, am fost modest tot timpul și mi-am văzut de treabă, așa este cel mai bine”, povestește Bogdan Năstase.

Bogdan Năstase „Ciobănașul” se antrenează din greu și a anunțat că revine în ringul de lupte.

Comentarii
  • gata, i-au iesit doapele din organism, se poate prezenta iar la un meci aranjat ca ultimile 5,6 pe care le-a avut?? Lambagiu ce face, plange dupa seringi? cati ani mai are din suspendarea de dopaj pe care toti o tin ascunsa????

  • O să fie ”oaia neagră” din batalionul lupii negri, oricum misiuni în afară nu prinde că toate sunt pe pile, cel mult cățelar că are experiență.

  • Cum s-a angajat în armată cu așa nas? Nu se mai fac examene medicale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024