Prima pagină » Economic Local » Bogdan Năstase „Ciobănașul”, luptătorul K1 din Iași: „Când am apărut la sală, nimeni nu dădea 2 lei pe mine”

Bogdan Năstase „Ciobănașul”, luptătorul K1 din Iași: „Când am apărut la sală, nimeni nu dădea 2 lei pe mine”

25 sept. 2024, 02:00, 1 ,
Raluca COSTIN în Economic Local

Bogdan Năstase „Ciobănașul”, luptătorul K1 din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre înrolarea în armată, dar și despre competițiile din viitorul apropiat. Luptătorul de 29 de ani a impresionat de multe ori, în ring, având zeci de lupte la activ. A obținut 39 de victorii și spune că vrea să mai boxeze măcar 5 ani. Mai multe despre viața profesională și personală a lui „Ciobănașul” de la Iași aflați din interviul cu sportivul de performanță. Interviul poate fi urmărit AICI:

Luptătorul de 29 de ani este originar din comuna Coarnele Caprei, județul Iași. Din 2015, a participat la competiții de profesioniști la K1 și a impresionat de multe ori, în ring. Acesta a început să lupte după ce a avut o întâmplare nefericită într-un sat. Când era tânăr, Bogdan Năstase era cioban și păștea oile pe câmp, în fiecare zi. Într-o zi, după ce a terminat treaba, a vrut să meargă la discotecă într-un sat vecin. Băiatul a plecat la drum, însă, când a ajuns în cealaltă localitate, a fost atacat de un grup de bărbați. De atunci, a decis să devină luptător K1 pentru a învăța să se apere. Oamenii au apreciat mereu atitudinea lui Bogdan care, în multe momente, a fost cu „totul sau nimic” în ring. Sportivul are deja zeci de lupte la activ, unde a adunat 39 de victorii.

Bogdan Năstase „Ciobănașul”, luptătorul K1 din Iași: „Sunt un om împlinit”

Astfel, a reușit să obțină multe victorii, dar povestește că începuturile sale au fost grele. Acum, spune că este un om împlinit.

„Când am apărut la sală, nimeni nu dădea 2 lei pe mine. Eram un începător de la țară, eram amărât. Dar maestrul a văzut în mine ceva și mi-a zis că o să fiu luptător. «Tu o să fii un luptător foarte bun!» El m-a ajutat cel mai mult! Cu timpul, am devenit mai bun și am obținut victorii. Acum, pot să spun că sunt un om împlinit. Sunt sănătos, familia e sănătoasă”, spune luptătorul K1.

Bogdan Năstase, luptătorul K1 din Iași, s-a înrolat în armată și a depus jurământul. În același timp, se va ocupa și de latura sportivă. Tânărul a fost repartizat la Batalionul 151 Infanterie din Iași, cu gradul de soldat.

Unde îl pot urmări fanii pe luptătorul din Iași?

Luptătorul K1, Bogdan Năstase „Ciobănașul”, revine în ring peste câteva săptămâni. Colegii săi de la Batalionul „Lupii Negrii” sunt nerăbdători să îl vadă pe sportiv.

„Voi reveni în ring pe 11 octombrie 2024, la Târgu Jiu, și sunt foarte încrezător. Undeva, pe 9-10 noiembrie, va fi și o gală la Iași, unde voi lupta. Sincer, îmi place în ambele părți, atât în ring, cât și în armată, nu pot să aleg. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine, peste tot unde merg. Este dificil, obositor, dar sunt învățat și nu am de gând să renunț”, a transmis Bogdan Năstase.

De asemenea, antreprenoarea Paula David, din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre experiența profesională din Grecia. La 24 de ani, și-a deschis propriul salon de înfrumusețare însă după 6 ani de antreprenoriat, a simțit nevoia să plece în străinătate, unde ar fi putut să se bucure de frumusețea Greciei, dar să și muncească. Dorul de casă a fost însă mai mare, astfel că s-a întors de curând acasă. De asemenea, Bogdan Năstase „Ciobănașul”, luptătorul K1 din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre înrolarea în armată și despre competițiile la care va participa.

Comentarii
  • CIOBANASUL DE OTEL

    Bogdane, te iubim, frate! As da zece ani din viata mea sa am muschii tai dar te rog gaseste pe cineva sa-ti repare canalul nazal. Nu de alta dar ma doare pe mine cand vad ce lovitura ai primit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024