Prima pagină » Cancan » Bogdan Mocanu și Jador au melodii care au devenit hituri. Cum se mai înțeleg cei doi artiști

Bogdan Mocanu și Jador au melodii care au devenit hituri. Cum se mai înțeleg cei doi artiști

17 dec. 2021, 15:34,
în Cancan

Bogdan Mocanu și Jador au devenit prieteni în emisiunea Puterea Dragostei și au cântat împreună numeroase melodii. Atunci când Jador a participat la Survivor, Bogdan Mocanu l-a susținut. Cu toate acestea, în ultimul timp cei doi s-au îndepărtat. Într-un interviu televizat, Mocanu și-a spus părerea despre acest subiect.

În acest an, Jador și Mocanu au lansat împreună două melodii. Cea mai recentă, care a apărut luna trecută, a strâns peste 5.000.000 vizionări. În timpul liber, Jador face live-uri pe contul de Instagram și cântă “la rece”. Anul trecut, manelistul a lansat două colinde în colaborare cu Costi Ioniță. La rândul lui, Bogdan Mocanu este un artist și vlogger de sucess. Pe lângă cariera artistică, el profesează ca artist tatuator.

Ce s-a întâmplat între Bogdan Mocanu și Jador

Cei doi au participat împreună la emisiunea Puterea Dragostei și împărțit aceeași cameră. În timpul competiției, cei doi au făcut numeroase filmulețe pe TikTok. Acel sezon a fost câștigat de către Bogdan Mocanu.  Atunci când cei doi au devenit prieteni, Jador era deja cunoscut. De aceea, mulți au fost de părere că Bogdan Mocanu a deveni cunoscut datorită prietenului său faimos.

„ Datorită lui Jador sunt aici, dar și Jador, dar și Jador e acolo datorită mie” a fost răspunsul lui Mocanu la aceste comentarii

După finalizarea competiției, prietenia dintre Bogdan Mocanu și Jador părea s-a răcit.  Cu toate acestea, pe atunci Bogdan Mocanu susține că nu s-a certat cu îndrăgitul manelist.

„Nu suntem certați, doar că am hotărât să apelăm unul la altul doar când avem nevoie maximă, când e o problemă gravă,  când avem nevoie de un sfat de la cineva de suflet. Nu suntem certați”

Pe parcursul emisiunii Survivor, Bogdan Mocanu i-a trimis mai multe mesaje de susținere lui Jador. Cu toate acestea, după ce faimosul s-a întors din Republica Dominicană, cei doi s-au îndepărtat din nou. În 2021, motivul pentru care prietenia dintre cei doi s-a răcit este acela că Bogdan Mocanu consideră că nu are nevoie de oameni ca Jador lângă el.

„S-a schimbat el ca om. Mai are momente când își revine și mă sună. Important e să fie acolo la momentul potrivit și nu prea a fost. (…) Îmi doresc să nu ajungă în punctul în care să aibă nevoie de mine” a mai declarat Bogdan Mocanu despre acest subiect

Din punct de vedere profesional, Jador și Mocanu au colaborat de mai multe ori. Prima piesă a fost anunțată printr-un vlog pe YouTube. În momentul actual, cei doi au 2 melodii lansate împreună.

Jador cântă și melodii religioase

Jador îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru viața frumoasă pe care o duce.  În live-urile de pe rețelele de socializare, artistul își demonstrează talentul muzical cântând diverse melodii. Printre acestea se numără și melodii ale altor interpreți de manele. Invitat în emisiunea lui Pepe, artistul a cântat melodia numai iubirea, bineînțeles sub formă de manea. Anul trecut, manelistul a lansat două colinde în colaborare cu Costi Ioniță.  În altă ordine de idei, Bogdan Mocanu și Jador au acum o relație strict profesională și au lansat împreună mai multe melodii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *