Prima pagină » Cancan » Bogdan Mocanu și-a uimit fanii de pe Facebook. Pe ce a cheltuit vedeta 100.000 euro

Bogdan Mocanu și-a uimit fanii de pe Facebook. Pe ce a cheltuit vedeta 100.000 euro

04 mart. 2022, 14:00,
în Cancan

Bogdan Mocanu a distribuit pe pagina sa de Facebook turul apartamentului său în valoare de peste 100.000 euro. Artistul speră ca până la Crăciun, apartamentul să fie finalizat și să se mute. Vedeta a mai declarat că dorește ca până la vârsta de 25 de ani, actuala sa iubită să îl facă tată, acesta dorind un băiat.

De curând a circulat pe Tiktok un clip privind moartea vedetei, acesta amuzându-se pe seama subiectului. Mocanu a răspuns la filmulețul respectiv, tot printr-un clip făcând haz de necaz.

Bogdan Mocanu a distribuit pe pagina sa de Facebook turul noului apartament

Cântărețul și-a achiziționat de curând apartamentul mult visat și a făcut turul acestuia. Vedeta a declarat că a dat mai mult de 100.000 euro pentru achiziționare și că va cheltui peste 60.000 euro pentru finalizarea acestuia. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” nu are gusturi deloc ieftine și dorește ca până la Crăciun să fie gata. Mocanu a mai precizat că dacă nu va fi finalizată până la acea dată, va trebui să mai cheltuie bani în plus.

„Vreau alb cu auriu în toată casa. Doar în băi vreau marmură neagră, dar să vedem cu ne ajută portofelul în perioada asta”, a declarat Bogdan Mocanu.

În videoclipul postat pe Youtube a prezentat stadiul în care se află fiecare cameră și cum dorește să arate în final. Acesta este foarte încântat de noua lui achiziție și a declarat că se duce la apartament de fiecare dată când are o zi proastă. Cântărețul a precizat că va reveni și cu al doilea vlog în care va arăta apartamentul finalizat. În ultimul clip pe care l-a postat, părinții lui au mers pentru prima oară să vizioneze apartamentul, aceștia fiind impresionați de casa fiului lor.

Cine este fosta iubită a cântărețului

Bogdan Mocanu și-a cunoscut fosta iubită în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”. Andra Voloș și celebrul cântăreț au fost un cuplu controversat în cadrul emisiunii, relația lor fiind plină de certuri. În final, cei doi s-au despărțit din cauza celui mai bun prieten al cântărețului, Jador. Bogdan Mocanu a acuzat-o pe fosta sa iubită că ar fi apelat la farmecele sale pentru a-l cuceri pe celebrul artist Jador. Andra Voloș nu ar fi fost de acord cu prietenia celor doi, de aici pornind și certurile dintre ei.  În momentul de față, prietenia dintre cei doi s-a răcit, Bogdan Mocanu declarând despre Jador că: „S-a schimbat el ca om.”

În momentul de față, Bogdan Mocanu are o nouă iubită, însă nu dorește încă să fie în centrul reflectoarelor. Bogdan Mocanu a declarat de asemenea că dorește să fie tată până la vârsta de 25 ani. Acesta își dorește un băiat alături de actuala sa iubită. Cântărețul și-ar dori și fată, însă a declarat că va trebui să se apuce de sală pentru ai intimida viitorii iubiți a fiicei sale.

„Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață’”, a declarat cântărețul.

Bogdan Mocanu îi ține la curent pe urmăritorii săi prin intermediul Facebook-ului cu privire la renovarea apartamentului său. Acesta fiind foarte entuziasmat cu privire la noua sa locuință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`