Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bogdan Mocanu, declarație în direct, pentru Bianca Rus, după ce ea și-a sărbătorit ziua de naștere: „Ești o femeie specială”. Ar fi invitat-o la o întâlnire

Bogdan Mocanu, declarație în direct, pentru Bianca Rus, după ce ea și-a sărbătorit ziua de naștere: „Ești o femeie specială”. Ar fi invitat-o la o întâlnire

17 aug. 2024, 13:40,
în Cancan ultimă oră

Bianca Rus și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu aproape o săptămână, iar familia i-a organizat o super petrecere acasă, la Satu Mare. Nici Bogdan Mocanu nu s-a lăsat mai prejos. Și el i-a urat „La mulți ani!” și pe 8 august, dar și astăzi, în direct.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bogdan Mocanu și Bianca Rus au fost invitați la Star la mare fitză, atunci când simpaticii prezentatori ai emisiunii, Alexia Țalavutis și Dima Trofim, au încercat să îi cupleze.

Mai în glumă, mai în serios, cei doi nu au dat de înțeles că nu ar spune „Nu”. De atunci, se pare că Bogdan Mocanu și Bianca Rus au mai vorbit, mai ales că ea și-a sărbătorit ziua de naștere de curând.

Bogdan Mocanu, declarație în direct, pentru Bianca Rus, după ce și-a sărbătorit ziua de naștere

Ziua de naștere a Biancăi Rus a fost pe 8 august, atunci când a organizat o petrecere, acasă la părinții ei, la Satu Mare. Printre cei care s-au gândit să îi ureze „La mulți ani!” s-a numărat și Bogdan Mocanu, cel care a fost sunat în direct, de echipa Star la mare fitză și i-a făcut o declarație neașteptată.

„Îmi aștept nevasta să vină de la emisiune (n.r. râde). Bianca, îți doresc un bărbat care să te aprecieze și să te merite, în primul rând, pentru că ești o femeie specială și acum nu știu dacă o să fiu eu sau nu, dar îmi doresc să fii fericită și îmi doresc să aduci pâine și apă când vii acasă (n.r. râde)”, a spus Bogdan Mocanu, la Star la mare fitză.

Și-a sărbătorit în mare stil ziua de naștere

Bianca Rus spune că a fost surprinsă plăcut de familie încă de la primele ore. Mama ei i-a pus bani pe pernă, în timp ce tatăl și fratele ei i-au cumpărat buchete impresionante de flori, știind că îi plac astfel de cadouri.

„Am avut un party minunat. De dimineață am început așa: m-am trezit, m-am uitat stânga-dreapta, nu vreau să mă laud, dar erau 500 de euro pe pernă. Știți că eu dorm cu banii de sub pernă. De la Rodica erau (n.r. mama ei). I-o fi fost milă de mine (n.r. râde). Am găsit niște buchete impresionante de la tatăl meu și de la fratele meu și, evident, de la mama, care e capul”, a declarat Bianca Rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *