Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bogdan Mocanu a fost înjunghiat într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat

Bogdan Mocanu a fost înjunghiat într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat

14 mai 2022, 18:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântăreţul Bogdan Mocanu a fost înjunghiat, noaptea trecută, într-un club din Mamaia şi a refuzat să le spună poliţiştilor ce s-a întâmplat.

Bogdan Mocanu se afla, noaptea trecută, într-un club din Mamaia, iar la un moment dat s-a luat la ceartă cu patru bărbaţi.

În timpul altercaţiei, unul dintre agresori l-a înjunghiat pe Bogdan Mocanu în mână.

„În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

Bogdan Mocanu, atacat într-un club de pe litoral

Bogdan Mocanu a fost implicat într-un incident de proporții seara trecută, într-un club de pe litoral.

Potrivit primelor informații, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a fost atacat cu arme albe de către mai mulți indivizi, după ce a mers să-și salute câteva prietene. Tânărul a ajuns la spital, cu o rană serioasă la braț:

” Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat în seara asta. Pe scurt, sunt obișnuit să salut lume de la cel mai mic la cel mai mare om pe care îl știu și îl întâlnesc în public.

Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți. Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații. Am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta, primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei.”, a povestit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu: ,,Sunt bine”

Bogdan Mocanu a postat și pe rețelele de socializare un clip video, la scurt timp după ce medicii i-au cusut rana și i-au dat voie să plece acasă.

Tânărul a cerut tuturor celor care au reușit să surprindă momentul atacului să îi trimită imaginile și filmările, cel mai probabil pentru a fi folosite ca probe, în anchetă:

„Sunt ok, nu știu ce ați văzut. Vreau doar atât, cei care au filmări sau poze cu ce s-a întâmplat în seara asta, să-mi dați clipul. Am fost și eu în club, am salutat și eu prieteni vechi, prietene vechi, și oamenii suferă de ei. Vreau să mă ajutați să rezolv problema asta. Nu pot altfel, decât cu ajutorul vostru. Vreau să-mi dați filmări cu ce s-a întâmplat. Sunt bine, mulțumesc de griji.”, a declarat Bogdan Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *