Prima pagină » Cancan » Bogdan, fiul cel mare al lui Cove, a împlinit 15 ani. Cu cine seamănă adolescentul, care locuiește în Spania

Bogdan, fiul cel mare al lui Cove, a împlinit 15 ani. Cu cine seamănă adolescentul, care locuiește în Spania

06 mart. 2024, 14:01,
în Cancan

Bogdan, fiul cel mare al lui Cove, din prima căsnicie a actorului, a împlinit recent 15 ani, ocazie cu care tatăl lui i-a transmis o urare sensibilă. După divorț, băiatul a rămas în îngrijirea mamei sale, care locuiește în prezent în Spania. Cu ocazia aniversării băiatului, Cove a publicat și câteva imagini adorabile cu fiul său.

Cove este cunoscut de o țară întreagă de pe vremurile când prezenta emisiunea „Surprize, Surprize” alături de Andreea Marin. Actorul a preferat mereu să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală, astfel că se ştiu puţine detalii despre această latură. Vedeta TV a mai fost căsătorit în trecut cu Maria Movileanu, mariaj din care a rezultat Bogdan. După divorțul cu scandal din 2010, la numai trei ani distanță avea să se căsătorească cu Florentina Ene, cu care are încă un băiat.

Bogdan, fiul cel mare al lui Cove, a împlinit 15 ani

Cove, pe numele lui complet Gabriel Coveșeanu, este un tată mândru. Zilele trecute, el i-a făcut fiului cel mare o urare publică, pe Instagram, publicând poze superbe cu adolescentul Bogdan. Fiul cel mare al lui Cove a împlinit 15 ani și seamănă tot mai mult cu mama lui, Maria Movileanu, alături de care locuiește în Spania.

În anul 2015, lui Gabriel Coveșeanu i s-a născut al doilea băiat, din căsnicia cu actuala soție, Florentina Ene, iar fiul din primul mariaj, cel cu Maria Movileanu, a împlinit 15 ani pe 2 martie. De ziua fiului său, prezentatorul de la Prima TV a publicat câteva poze adorabile, alături de o urare care a atras o mulțime de aprecieri.

„La mulți ani! Să fii înconjurat de prieteni adevărați, să descoperi noi hobby-uri și să te bucuri de fiecare moment! Te iubim! Feliz cumpleaños!”, a scris Cove, urându-i fiului „la mulți ani” în limba lui Cervantes.

„Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie (…) E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor. Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi”, a declarat Cove, despre Bogdan.

Cove este la al doilea mariaj

Cove a divorțat în 2010 de Maria Movileanu, fiica celebrei crainice TVR Carmen Movileanu. Separarea celor doi a fost cu scandal, Maria acuzându-l pe Cove de violențe conjugale. Mai apoi, Gabriel Coveșeanu și Florentina Ene s-au căsătorit civil în octombrie 2013, după o relație de 3 ani. Florentina este o femeia tare discretă, apare rar în public, de altfel îi impune și meseria acest lucru, pentru că este medic ginecolog. Mihai Răzvan este fiul lui Cove și al Florentinei, iar în vară va împlini 9 ani.

„Soţia mea are o inteligenţă emoţională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Soţia mea lucrează în domeniul medical. Noi ne permitem să greşim în meseria noastră, nu omorâm pe nimeni, dar în zona medicală nu-ţi permiţi să te joci. Ea e medic ginecolog. Ea este cea care mă susţine. Dacă am cea mai mică întristare, suferinţă, are un umăr şi pentru mine”, povestea Gabriel Coveşeanu în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *