Prima pagină » Local » Bogdan DLP, amintiri fierbinți dintr-un hotel din Iași, după ce a fost înconjurat de femei frumoase: „După concert am ajuns în cameră cu 8 domnișoare”

Bogdan DLP, amintiri fierbinți dintr-un hotel din Iași, după ce a fost înconjurat de femei frumoase: „După concert am ajuns în cameră cu 8 domnișoare”

24 aug. 2022, 02:00, 3 ,
Dragos Savin în Local

Bogdan DLP, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști ai momentului, a declarat, în cadrul unei emisiuni transmise live pe YouTube, că după un concert avut la Iași a ajuns în camera de hotel cu 8 tinere. Artistul a susținut că a plecat cu 11 fete, dar că 3 dintre acestea au renunțat la aventură pe drum

Bogdan DLP pare că are doar amintiri frumoase de la Iași. Recent, în mediul online circulă un filmuleț în care artistul povestește cum a reușit ca după un concert susținut la unul dintre cluburile ieșene să ajungă într-o cameră de hotel cu 8 domnișoare. Bogdan DLP a povestit cum după spectacol a fost așteptat de mai multe domnișoare dornice să îl cunoască și să se fotografieze cu el. Manelistul le-ar fi spus tinerelor, mai în glumă, mai în serios, să îl însoțească la camera din hotelul în care era cazat.

„Haideți să vă dau și eu ceva”

Nu multe tinere au stat pe gânduri, iar 11 dintre ele, după spusele lui Bogdan DLP, ar fi acceptat să îl însoțească.

„Cântam în Iași, iar când am ieșit afară m-am urcat în dubă, era jale de oameni, pentru că eu sunt mai pe caterincă. Le-am spus: «haideți să vă dau și eu ceva». S-au urcat 11 fete în dubă, dar 3 au coborât pe drum. Cu 8 am urcat în camera de hotel. Au rămas câteva ore, după care s-a terminat petrecerea”, a spus Bogdan DLP.

Bogdan DLP a adunat mii de oameni la concertele din Iași

Artistul nu a intrat în prea multe detalii în legătură cu ce s-a întâmplat în camera de hotel, dar a lăsat să se înțeleagă că a fost o noapte de neuitat. Trebuie precizat că Bogdan DLP a concertat de mai multe ori la un club din Iași, iar de fiecare dată a reușit să adune mii de fani. Bogdan DLP, pe numele său real Bogdan Marian Aldea, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Acesta a reușit într-o perioadă relativ scurtă de timp să lanseze melodii care au devenit extrem de populare.

Față de alți colegi de breaslă, Bogdan DLP a stat oarecum departe de scandaluri, deși este prezent mai mereu în spațiul public.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`