Prima pagină » Cancan » Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit definitiv. „Ies în față, spun adevărul. Vreau să știți”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit definitiv. „Ies în față, spun adevărul. Vreau să știți”

20 sept. 2024, 14:39,
Cezar Bulgaru în Cancan

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit definitiv, iar aunțul a fost făcut chiar de manelist. Nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni că Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți cântăreți de manele din România. De-a lungul timpului, și-a construit o carieră de succes în acest domeniu, având numeroși fani care îi oferă sprijin necondiționat.

Deși pe plan profesional a înregistrat succes după succes, lucrurile nu au stat la fel și în viața personală. Se pare că el și Cristina Pucean au hotărât să își continue viețile pe căi diferite. Manelistul a făcut acest anunț public prin intermediul rețelelor de socializare.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit definitiv

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au avut o relație de iubire care a durat mai bine de doi ani. Aceasta a fost marcată de numeroase momente de reconciliere și despărțiri, având atât urcușuri, cât și coborâșuri. Totuși, de această dată, decizia de a se separa pare a fi una finală. Manelistul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că el și dansatoarea renumită au hotărât să nu mai fie împreună.

Despărțirea lor ar fi avut loc cu ceva vreme în urmă, însă au ales să facă public anunțul abia acum, după ce au primit numeroase întrebări. Se pare că au ascuns adevărul până în acest moment pentru a evita ca oamenii să interpreteze situația ca pe o strategie de marketing. În plus, Cristina Pucean s-a confruntat cu multe reacții negative din partea utilizatorilor online.

„Am văzut că sunteți foarte curioși de viața mea sentimentală, iar astăzi vreau să vă împărtășesc purul adevăr. Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp, doar că nu am vrut să spunem asta ca să nu credeți că este vorba de vreo strategie de marketing sau să credeți că promovăm vreo piesă. Pur și simplu, astăzi din cauza hate-ului pe care și l-a luat ea pe rețelele de socializare și ce am văzut că mai scriu unii oameni care nu vor să ne facă decât rău, am ales să ies în față, să vă spun adevărul.

Nu a fost vorba de trădare, nu a fost vorba de înșelat, nici din partea mea, nici din partea ei.”, a mărturisit Bogdan de la Ploiești în cadrul unui filmuleț postat pe TikTok.

Bogdan de la Ploiești, filmat alături de o brunetă misterioasă, în Dubai

Recent, artistul a anunțat în mediul online că s-a despărțit de Cristina Pucean, dansatoarea cu care forma un cuplu de aproape doi ani de zile.

Inițial, fanii au crezut că anunțul despărțirii de Cristina este o strategie de marketing, însă Bogdan de la Ploiești au dezmințit aceste zvonuri:

 „Tot ce se zvonește este adevărat! Nu este nici un marketing și chiar e bine așa pentru toată lumea”, a scris artistul pe TikTok. Bogdan de la Ploiești a stârnit controverse în mediul online, după ce s-a filmat alături de o domnișoară misterioasă. Fanii și-au dat cu părerea despre cine ar fi cea care ar fi înlocuit-o pe Cristina Pucean.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit definitiv, iar manelistul a ținut să facă tot anunțul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`