Prima pagină » Cancan » Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit? Ce anunț a făcut dansatoarea

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit? Ce anunț a făcut dansatoarea

18 mart. 2024, 14:32,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Pucean a anunțat pe rețelele de socializare că ea și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au avut o relație de dragoste frumoasă, care se pare, s-a încheiat recent, surprinzându-i pe fanii lor. Cei doi îndrăgostiți nu dădeau niciun indiciu că lucrurile nu merg bine în relația lor, apărând mereu cu zâmbetul pe buze în public.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit?

În mijlocul nopții, Cristina Pucean a făcut un anunț surprinzător, declarând că ea și Bogdan de la Ploiești au decis să se despartă.

„Relația mea cu BDLP de astăzi s-a încheiat”, a scris Cristina Pucean, pe pagina personală de Instagram.

Cauzele despărțirii lor rămân neclare, dar este de așteptat ca cei doi foști parteneri să ofere în curând clarificări fanilor. Probabil vor împărtăși cu publicul detaliile legate de sfârșitul relației lor.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au fost despărțiți și în trecut

Relația dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești a avut parte de cele mai multe provocări și obstacole, chiar dacă au fost despărțiți în trecut, cei doi tineri s-au regăsit mereu.

Dansatoare și artistul au mai fost separați acum mai bine de un an, când blondina a decis să facă public motivul care a dus la despărțire, la acea vreme.

„Am primit astăzi sute de mesaje și apeluri precum că, circulă pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan să ne „spălăm rufele” în public, pentru că nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci, doar să clarific că nu eu sunt în videoclip și nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora! În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea în următorul

Story și ea nu are tatuajele mele pe mână, tatuaj pe care îl am din 2016”,  spunea Cristina Pucean la momentul respectiv.

Bogdan de la Ploiești i-a făcut propuneri incendiare Emei Karter

Deși primește zilnic sute de mesaje de la o mulțime de bărbați, unele dintre ele îi rămân întipărite în minte!

Ema Karter a fost abordată inclusiv de la Bogdan de la Ploiești, care i-a trimis mai multe mesaje prin care a invitat-o în oraș. De asemenea, i-a propus să apară într-un videoclip alături de el.

Așadar, Bogdan de la Ploiești, nu știm dacă Ema karter te-a dat de gol intenționat sau nu, însă a mărturisit că a primit mesaje de la tine în urmă cu câteva luni… Din nefericire pentru Bogdan de la Ploiești, Ema Karter a dezvăluit că el nu este genul de bărbat pe care ea îl caută.

De curând, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit, cel puțin așa susține focoasa blondină pe social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *