Prima pagină » Cancan ultimă oră » Bogdan de la Ploiești, prima operație estetică. Ce schimbare și-a făcut artistul

Bogdan de la Ploiești, prima operație estetică. Ce schimbare și-a făcut artistul

25 mart. 2022, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Îndrăgitul artist Bogdan de la Ploiești a apelat la medicul estetician. Bogdan de la Ploiești a apelat la prima intervenție estetică! Artistul este foarte activ pe paginile de socializare și și-a uimit toți fanii cu ultima postare de pe Instagram. Cum arată îndrăgitul cântăreț, după ce și-a făcut prima operație de acest fel.

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră, a apelat la prima operație estetică. Ce schimbare și-a făcut cântărețul, dar și cum s-a afișat pe rețelele de socializare.

Bogdan de la Ploiești, prima operație estetică

Îndrăgitul artist Bogdan de la Ploiești este foarte activ pe paginile de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii lui. Astăzi, cântărețul și-a surprins toți fanii cu ultima postare de pe Instagram.Bogdan de la Ploiești a publicat o fotografie înainte de intervenția estetică, iar apoi o altă imagine cu el după operație. Ei bine, chiar dacă nimeni nu se aștepta, artistul a ales să își facă o schimbare la nivelul feței.

Ce schimbare și-a făcut artistul

Cântărețul a apelat la intervenție chirurgicală la nas. Bogdan de la Ploiești a ales să își facă o opreție de rinoplastie. Până acum, artistul nu le-a lăsat de înțeles fanilor că ar vrea să schimbe ceva la aspectul lui.

Bogdan de la Ploiești și-a șocat urmăritorii de pe rețele de socializare, iar fanii sunt nerăbdători să vadă și rezultatul după ce operația se va vindeca.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, despre relația pe care o au

În trecut s-a speculat că între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești ar exista ceva mult mai mult decât o prietenie, dar cei doi au decis să vorbească deschis despre relația pe care o au.

”După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală, eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută”, a spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *