Prima pagină » Local » Bogdan Balanișcu ne explică cum PSD-ul o să facă parcări supraetajate! În zeci de ani de guvernare locală nu au făcut nimic. Cea mai ieftină campanie electorală

Bogdan Balanișcu ne explică cum PSD-ul o să facă parcări supraetajate! În zeci de ani de guvernare locală nu au făcut nimic. Cea mai ieftină campanie electorală

19 feb. 2024, 10:06,
BZI.ro, în Local

Continuă seria de minciuni pe care Bogdan Balanișcu, președintele PSD municipiul Iași le face alegătorilor creduli. Într-un clip publicat pe o rețea de socializare, eternul politician ne promite, din nou, parcări supraetajate și altele. Este o campanie electorală extrem de ieftină care nu mai poate prinde într-un oraș universitar, oraș care așteaptă de prea mult timp o soluție la probleme.

Vă aduceam aminte că Bogdan Balanișcu se umple de ridicol în contextul în care în urmă cu doar câțiva ani îl ”pupa” pe șeful său, Mihai Chirica.

Bogdan Balanișcu minte cu nerușinare! A început campania electorală ieftină

Bogdan Balanișcu, președintele PSD municipiul Iași se umple de ridicol începând să facă o campanie electorală ieftină, specifică începutul anilor 2000. Acesta s-a filmat într-o zonă în care, spune el, ”PNL-istul”Mihai Chirica ar fi trebuit să amenajeze o parcare și spații verzi:

” Lipsa locurilor de parcare este una dintre problemele pe care ieșenii le aduc în prim plan. Deși există terenuri la nivelul municipiului Iași, deși există surse de finanțare inclusiv nerambursabile accesabile în acest sens în scopul de construire de locuri de parcare, municipalitatea condusă de primarul dublu inculpat PNL nu face nimic. Suntem în centrul Iașului în zona zero a Iașului și vedem cum administrează primăria un teren care ar putea să fie transformat într-un complex în care să găsim și locuri de parcare și spații verzi și locuri de joacă pentru copii.Din păcate, primarul PNL-ist Mihai Chirica preferă să facă poze la tot felul de evenimente, preferă să-și facă poze frumoase decât să facă lucruri pentru ieșeni” explică Bogdan Balanișcu.

Liderul social democrat este foarte impocrit în contextul în care în campania din 2016 îl pupa-n dos pe Mihai Chirica, edil care candida pe lista PSD pentru municipiu. Vă dați seama că cei doi se dușmănesc pe rețelele de socializare, dar în realitate își împart ciolanul.

PSD Iași nu a propus parcări pentru ieșeni

Este foarte ușor să critici în contextul în care consilierii tăi de la PSD Iași nu a făcut nimic concret pentru ieșeni. Este ușor să stai într-o opoziție aparentă, o opoziție care să prostească electoratul tău, să critici că ”PNL-istul nu face nimic” când tu faci același lucru, adică nimic.

Ieșenii nu mai au nevoie de promisiuni deșarte, nu mai au nevoie de oameni care să spună cum ar trebui să arate orașul. Ieșenii au nevoie de oameni care și să facă ceva. Bogdan Balanișcu ne explică cum PSD-ul va face lucruri frumoase pentru oraș. Ori, PSD-ul a condus orașul în ultimii 30 de ani – Mihai Chirica tot PSD-ist a fost până când a schimbat tabără, în urmă cu doar câțiva ani

Așadar, ieșenii au ocazia să aleagă între politicienii vechi, care fac promisiuni deșarte, și politicieni aflați la început care să facă ceva pentru municipiu, județ sau țară. Anul 2024 este un an în care românii trebuie să decidă dacă România va rămâne țara în care corpuția și incompetența mișună în orice instituție publică sau va exista o reformă.

Comentarii
  • Hai mars psd- istule cu gogosile electorale!

  • Băiatul ăsta e printre cei mai prosti din PSD Iași . Îl cunosc de cel puțin 10 ani când lingea papucii foștilor psd-isti. Nu știu ce caută asemenea oameni în politică având în vedere ca sunt persoane mult mai capabile . Vor mai trece 30 de ani până ne deșteptăm și nu vom mai vota

  • vrajeli de 2 lei kila, pesedistii conduc orasul de 30 de ani si zero barat rezultate

  • Cei 3 Bogdani din PSD – Boul, Bolovanul si Babalaul

  • Prost e ăla care da, nu ăla care cere. La vot mă refer.
    Adevărata problema e că la Iași sunt prea multi prosti. Care votează.

  • Prostul acesta nici nu stie daca terenul este al primariei, dar el vrea parcare pe el. Omul nu gandeste-te, uitati-va la el! Am fost condusi suficient de oameni din Botosani, vezi Simirad si Nichita. Sa plece la cauciucurile lui si sa ne lase in pace.

  • Robert….. Chirica e tot din Botoșani, e urmașul lu Nichita

  • O să se dezvolte Iașul în 4 ani de zile cu Balanișcu primar cat nu s-a dezvoltat în 2 mandate de ale penalului Chirica

  • Ziar de propaganda rusa..

  • Vrajeala ieftina…. Nu intelegeti ca mafia de la primarie a vandut tot?

  • Andrei Roșca

    Iașul are nevoie de o schimbare majoră, iar Balanișcu este soluția pentru că are viziune de dezvoltare! Din perspectivă politică, abia astăzi putem spune PSD se curăță de lipitori și de oportuniști care aleargă numai după funcții! PSD e pe drumul cel bun!

  • AUR-partidul tradatorilor si al rusofililor

  • După mult timp, PSD chiar are șanse cu Balanișcu să câștige Primăria!

  • prost si urat om

  • Iasul alooooo ,ieseni fara psd ,fara pnl la Primaria Iasi. Trezirea ieseni!!!! Putea sa faca balaniscu parcari supraetajate si subterane pana acum ,cine l- a oprit. Gogosi electorale,pacaleala!

  • Cum putea sa faca parcari daca el nu a fost primar si toate proiectele propuse de consilierii locali PSD au fost respinse de catre penalul Chirica? Bogdan Balaniscu o sa rezolve multe probleme cu care Iasul se confrunta in fiecare zi.

  • Și soția se împacă cu amanta! Ups..

  • Îmi zice un prieten, fost pesedist, că nu există blestem mai mare decât asta.
    N-are scrupule, vinde tot!

  • Acest nene nu poate, nu are cum fi votat, este pus numai pe harțag. Nu se poate câștiga votul iesenilor doar hulind primarul de dimineață până seara. Nu uitați Chirica a aproape 40% doar înjurându-l și măscaragindu-l arăți ca altceva nu poți. Vino cu programe serioase,cu oameni experimentați alături care pot implementa proiecte, arată că ești constructiv nu doar destructiv . Să facă Chirica numai rele? Sa nu spui o vorbă bună, constructivă nu e de natură a câștiga încrederea ci dimpotrivă a te descalifica.

  • Poate nu ati vazut pozele de la sedinta de omagiere a noii generatii de lipitori de afise proaspat intrati in psd, organizata de vechea generatie de lipitori de afise coordonati de Maricel Pompa. La ce fete de tigani manelisti si bolnavi mintali au majoritatea din pozele alea, sigur va avea succes in alegeri Balaniscu si echipa lui de vulcanizatori. 😂😂

  • Si PSD, si PNL fac de 34 de ani doar minciuni supraetajate. Si fura!

  • Cum sa fie parcari, piete agroalimentare moderne si curate, fara speculanti? Banii s-au dus la interesele unor indivizi straini de interesele tarii noastre. Luati foarte in serios asta. Vedeti ce jupoieli se fac cu motive inventate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *