Prima pagină » Local » Bogdan Balanișcu, forțat să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PSD Iași
Bogdan Balanișcu, forțat să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PSD Iași

Bogdan Balanișcu, forțat să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PSD Iași

08 aug. 2024, 16:44, 5 ,
în Local

Bogdan Cojocaru, președintele partidului PSD Iași, a început să facă curățenie în partid, începând cu Bogdan Balanișcu, președintele PSD, Filiala Municipală și candidat la alegerile locale din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar, din cauza scorului slab obținut. Decizia este una corectă, însă trebuia să se întâmple cu mult timp în urmă.

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean de astăzi, Bogdan Balanișcu a fost forțat să își înainteze demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale. De asemenea, forurile statutare din cadrul PSD Iași au hotărât și demiterea întregului Birou Permanent al Organizației Municipale Iași.

„Da, am demisionat la solicitarea lui Bogdan Cojocaru. Acesta a demis si Biroul Municipal Iași”, a transmis Bogdan Balanșicu.

Acesta a declarat că și-a dat demisia, dar a fost constrâns și obligat din cauza scorului foarte slab.

Potrivit surselor din PSD, patru persoane au demisionat înainte de a fi date afară de către Bodgan Cojocaru. Aceștia sunt Crucianu Bogdan, Florin Boca, Roxana Necula și Mihai Gavril.

Consiliul Politic Județean l-a desemnat pe președintele PSD Iași Bogdan Cojocaru pentru a asigura interimatul până la organizarea alegerilor.

Reamintim faptul că sunt mai mulți membri PSD care s-au implicat în campania electorală, chiar și Cristian Stanciu, care ar trebui să demisioneze odată cu Biroul Municipal.

Reamintim faptul că sunt mai mulți membri PSD care ar fi trebuit să se implice, dar nu au făcut-o, precum Cristian Stanciu, care ar trebui să demisioneze odată cu Biroul Municipal.

Lista persoanelor care nu mai fac parte din Biroul Permanent al Organizației Municipale Iași

1. Mihai Gavril
2. Rascu Florin
3. Iustina Târziu
4. Rascu Florin
5. Florea Costică
6. Cristian Bulgariu
7. Crucianu Bogdan
8. Ivanciu Nicolae ( Prim Vicepreședinte)
9. Diana Manole Popescu ( secretară)
10. Cătălin Anechitoaiei
11. Cristian Andrieș
12. Cristian Postolache
13. Lupu Marcel
14. Florin Boca
15. Ioana Hliboceanu
16. Panescu Doru
17. Dalban Marian
18. Octav Matei
19. Cedric Hodoreanu
20. Roxana Necula
21. Nadia Bercea (Trezorier)

Comentarii
  • Bogdan Cojocaru este ok. Spor.

  • Cojo trebuia să ia măsurile astea de pe 12-13 iunie când a văzut rezultatele catastroficului Balaniscu “ ajutat “ de oamenii lui Chiricus – Gavril, Cruceanu, Boca !!! E bun și acum, bravo COJO !

  • Rocsana Micula

    Cruceanu și Boca cancerul org mun oameni legați ombilical de Chirica prin afaceri cu PUZ-ri. Afară Cruceanu trădător ordinar și Boca jegos imobiliar

  • Mai trebuie sa plece câțiva……Bogdan, daca vrei sa faci cu adevărat curat…mai trebuie sa plece cativa chiar si din parlamentarii.

  • Vlad Ciobanu

    Bogdan Cojocaru este cel mai corect om! L-a aruncat la gunoi pe Popa după ce i-a dat o mulțime de funcții, acum pe colegul lui Balanișcu pe care l-a șuntat din toate pozițiile. Sigur, el fiind ajutat mereu de prietenul meu Cristian Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *