Prima pagină » Local » Bogdan Balanișcu, forțat să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PSD Iași
Bogdan Balanișcu, forțat să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PSD Iași

Bogdan Balanișcu, forțat să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PSD Iași

08 aug. 2024, 16:44, 41 ,
în Local

Bogdan Cojocaru, președintele partidului PSD Iași, a început să facă curățenie în partid, începând cu Bogdan Balanișcu, președintele PSD, Filiala Municipală și candidat la alegerile locale din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar, din cauza scorului slab obținut. Decizia este una corectă, însă trebuia să se întâmple cu mult timp în urmă.

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean de astăzi, Bogdan Balanișcu a fost forțat să își înainteze demisia din funcția de președinte al Organizației Municipale. De asemenea, forurile statutare din cadrul PSD Iași au hotărât și demiterea întregului Birou Permanent al Organizației Municipale Iași.

„Da, am demisionat la solicitarea lui Bogdan Cojocaru. Acesta a demis si Biroul Municipal Iași”, a transmis Bogdan Balanișcu.

Acesta a declarat că și-a dat demisia, dar a fost constrâns și obligat din cauza scorului foarte slab.

Potrivit surselor din PSD, patru persoane au demisionat înainte de a fi date afară de către Bogdan Cojocaru. Aceștia sunt Crucianu Bogdan, Florin Boca, Roxana Necula și Mihai Gavril.

Consiliul Politic Județean l-a desemnat pe președintele PSD Iași Bogdan Cojocaru pentru a asigura interimatul până la organizarea alegerilor.

Reamintim faptul că sunt mai mulți membri PSD care ar fi trebuit să se implice, dar nu au făcut-o, precum Cristian Stanciu, care ar trebui să demisioneze odată cu Biroul Municipal.

Lista persoanelor care nu mai fac parte din Biroul Permanent al Organizației Municipale Iași

1. Mihai Gavril
2. Rascu Florin
3. Iustina Târziu
4. Rascu Florin
5. Florea Costică
6. Cristian Bulgariu
7. Crucianu Bogdan
8. Ivanciu Nicolae ( Prim Vicepreședinte)
9. Diana Manole Popescu ( secretară)
10. Cătălin Anechitoaiei
11. Cristian Andrieș
12. Cristian Postolache
13. Lupu Marcel
14. Florin Boca
15. Ioana Hliboceanu
16. Panescu Doru
17. Dalban Marian
18. Octav Matei
19. Cedric Hodoreanu
20. Roxana Necula
21. Nadia Bercea (Trezorier)

Comentarii
  • Bogdan Cojocaru este ok. Spor.

  • Cojo trebuia să ia măsurile astea de pe 12-13 iunie când a văzut rezultatele catastroficului Balaniscu “ ajutat “ de oamenii lui Chiricus – Gavril, Cruceanu, Boca !!! E bun și acum, bravo COJO !

  • Rocsana Micula

    Cruceanu și Boca cancerul org mun oameni legați ombilical de Chirica prin afaceri cu PUZ-ri. Afară Cruceanu trădător ordinar și Boca jegos imobiliar

  • Mai trebuie sa plece câțiva……Bogdan, daca vrei sa faci cu adevărat curat…mai trebuie sa plece cativa chiar si din parlamentarii.

  • Vlad Ciobanu

    Bogdan Cojocaru este cel mai corect om! L-a aruncat la gunoi pe Popa după ce i-a dat o mulțime de funcții, acum pe colegul lui Balanișcu pe care l-a șuntat din toate pozițiile. Sigur, el fiind ajutat mereu de prietenul meu Cristian Stanciu.

  • Că sa fie liniște și să nu se mai bage strâmbe trebuie dat afara și Cristi Stanciu .
    Omul este pe interes el negociază și susține tot timpul pe oricine îi reprezintă interesele.
    Cristi Stanciu trebuie sa plece din PSD și din toate funcțiile primite de la PSD.
    Cristi Stanciu la susținut financiar pe Balaniscu, să plece de mana împreună că numai rău fac PSDului.

  • Vlad Ciobanu

    Am uitat să mai spun că prietenul meu Cristian Stanciu a fost cel care îi făcea semne astăzi împreună cu Macovei, viitorul șomer al PSD Iași să nu accepte altă variantă decât dizolvarea!

  • Vlad Ciobanuu

    Am uitat să mai spun că prietenul meu Cristian Stanciu a fost cel care îi făcea semne astăzi împreună cu Macovei, viitorul șomer al PSD Iași să nu accepte altă variantă decât dizolvarea!

  • Cristian Stanciu

    Cum și-au închipuit Boca și Crucianu că eu nu am să-l susțin astăzi pe Puiu Șerbescu?
    Cojocaru este marioneta mea și fac ce vreau din el, o să vedeți la Parlamentare!
    Eu am interese la primărie cu nemiluita, nu degeaba l-am luat pe Dalban sub aripa mea!

  • Colegiul Tătărași

    Florea Costică nu a vrut să își de-a demisia constantad că i se cuvine că doar nu a făcut nimic în campanie a frecat luleaua, iar alții de pe Colegiu Tătărași au muncit că prostii că sa scoată un rezultat bun.
    Omul este de pe alta planetă, nu are nici o treabă cu nimic,decât cu libidaneala, un om tare libidinos și pe interes…
    Afara cu Florea Costică un mincinos care nu a făcut nimic în campanie ci doar și-a urmărit interesul să fie pe lista de consilieri locali pe loc eligibil și cum nu a mai fost a intrat în concediu.
    O lichea de om…un om de nimic, fara nici un scrupule

  • E o oarece diferenta intre demisie si demitere 🙂
    Manolache, cand?

  • Colegiul 10 Tatarsi

    Cum a văzut că e treaba nasoala Florea a schimbat tabăra și a cerut să fie introdus în grupul PSD de la Municipiu de unde a ieșit și la urmat pupandul in fund pe Popa Maricel și lingând papucii lui Balaniscu.
    Un mare fătălău acest Florea care după ce că a sărit la gâtul dlui Pop Iustin un om respectabil și care are o vechime și experiență politică superioara lui Florea Costică a avut tupeul sa ceara să fie primit înapoi pe grupul vechi.
    Se că vb aia cu lupul, parul și năravul de bine ce a fost primit, a răspuns dlui Pop Iustin tot într-o manieră grobiană și de țăran coclit dela Botoșani

  • Mircea Manolache

    Eu le-am spus astăzi să se închidă într-o cameră și să rezolve problema, dar mi-a dat semn șeful meu,Stanciu, cel care m-a luat sub aripa lui la CJ și am lăsat-o moale.
    Am înțeles că domnul Stanciu are interese la primărie și trebuie să iasă cum vrea el ca să aibă control total, poate îi mai dă drumul la acte Chirica, mai face un ban și-și schimbă și el costumul pe care îl folosește acum, nu de alta, dar cam pute!

  • Un psdist din Tatarasi

    Asa este Florea nu a facut nimic in campanie, noroc de Ana Cretu ca a preluat sa conduca campania pe colegiu ca altfel nici cat am scos pe Tatarasi nu scoteam
    Habar nu are Florea de colegiu si de cum s3 face o campanie
    Omul este la furat curent si a da libidineala

  • Un mare ranjit Florea asta, nu stia cum sa apara in poze in campanie si sa si expuna ranjetul ala grobian

  • Ce cauta Stanciu in evhipa de cootdonare de pe municipiu
    Acu se pricepe si la municipiu, ca la judet stim ce a facut DEZASTRU

  • Popa Maricel

    Bogdan Cojocaru este un om excepțional, cum s-a ajuns pe funcție, cum a căutat să mă execute, doar la originii el este un pic de rom. La el se aplică principiul: ,Cum ajunge mare, cum izbește pe cel care l-a ajutat”.
    Despre Vlad Ciobanu nu am ce să vă spun, numele îl ajută, stă la Politehnica și încasează, la mine a făcut-o la fel, la Erbiceni la fel, iar când Cojocaru a ajuns președinte a fost primul care a căutat să-mi dea în cap, după a urmat Stanciu. Doar cine se aseamănă, se adună!

  • Terchea Berchea

    Vai! Mai bine demisionaţi, toţi, cu totul: de la covrigar până la ultimul opincar PSD…

  • PSD înseamnă cioaca, mocirla societății…la.fel e și la Pnl .niște gunoaie care întra în partid doar pentru propriul buzunar

  • Următorul care trebuie destituit este Cruceanu acest chiricist ordinar. Ridicat sprijinul politic lui Cruceanu și Gavril are au transformat org în cloaca lui no

  • El Lidero Cruceanu un parazit aflat în slujba lui Chirica a sperat să-l dea jos pe Cojocaru ca să intre el pe culoar invocând munca de partid (!??) sa ceara loc de deputat și ca să renunțe să accepte viceprimar.Asta e strategia făcută cu Boca la solicitarea lui Chirica.Deja are lista cu viitoare combinații imobiliare pregătită și se laudă peste tot ca peste 4 ani va fi rechin imobiliare de rang mare și liderul PSD poziție din care va organiza blaturi peste blaturi ca el e băiat subțire uns cu toate alifiile de șmecher da șmecher .

  • Ați scăpat de un derbedeu politic dar nu e suficient,aruncați golanii politici afară din partid acum când aveți ocazia. Afară urgent din PSD oamenii lui Chirica ( Cruceanu, Boca, Gavril ) afară Manolache ( un huligan politic care a adus grave deservicii PSD ) ridicat sprijinul politic oamenilor infiltrați de Balaniscu gen RAȘCU , Diana și a celor băgați de Cruceanu ca să terorizeze organizația și să creeze impresia ca el stăpânește tineretul
    și femeile …. Asta e prima urgență , afară leprele care au sabotat organizația, alegerile și au vrut înlăturarea lui Cojocaru. Jos clanul CRUCEANU -BOCA- Mihai Gavril

  • Iordan Botezatorul

    Treinicaru Gavril cunoscut și ca limbricul grețos se laudă peste tot ca 15 ani de acum încolo nu îl clintește nimeni din fotoliul de consilier local , poate veni și mama lui Cojocaru ca nu are nici o șansă. El e juristul minune, mânca gem și kaka prune , i-a caș, găini, cocoși de la primari pentru asistența juridică. Omul din asta trăiește,care nu îi dă îl arde când vine la partid cu diverse probleme, acum și-a dublat potul ca vin primarii să valideze listele și viermele îi taxează dublu, doi căşi , 1 curca sau o găină dolofana, obligatoriu 20 de ouă și 1 canistră de molan. Vin oamenii ca trebuie să scape de pe listă de indivizi care sunt incomozi și leneși și viermele plusează!

  • vin alegerile parlamentare, fiecarea vrea un loc eligibil pe liste, premarele de la Tiganasi, se vede parlamentar,la fel si cei trei Crai, Macoveti Toma si Catea care nu au facut nimic in acest mandat, vor si ei, Stanciu, Manolache, Farcas, Ivancea la fel, municipiul le statea in gât, pentru ca generau un Balaniscu, Boca, Cruceanu, Necula sau Rascu, si lista e scurata,
    Nimeni nu zice ca un ”taran” ce a obtinut 800-1000 voturi vrea sa controleze un oras unde s-au obtinut peste 20000 voturi.
    Chirila stai linistit la Tiganasi, si mistretu de la Schitu a avut aspiratii de sef si nici macar primar nu mai este.

  • Mdea, curios cine vor fi următorii aleși în biroul permanent al organizației municipale. Mafioții combinatori Stanciu și Manolache cap de listă și mulți alți ”sponsori” gen Boca care-și urmăresc interesele personale.

  • Daca Macovei iese de la butoane, poate scapam si de Miki Spaga de la MTI, Costel “călare” Groh-Groh

  • Sunteti nebuni, auzi din cauza rezultatului slab, da sugaciul asta de Godanel Cojocaru a castigat cumva, nu era corect sa demisioneze si el, doar nu a fost cu nimic mai presus.
    AAA stie cineva cand Laicu o sa raspunda si el pentru rezultatele slabe ale partidului? Nu a facut nimic aceasta lichea. Paraziteaza partidul.

  • Megies de la Cogeasca

    The bad boys Boca – Cruceanu – Balaniscu cu Gavril în coadă au anunțat ieri ca merg la capitală cu 6 autocare pline cu votanți ( toți votanții lor luați de la dezvoltatorii imobiliari gen Carici Pogonici, Daiana, Bulgaru Floraru, pocăitul RAȘCU etc) plătiți să îi arate lui Ciolacu cât au muncit ei și cum i-au dat afară . Boca plângea ca i-au fost afectate afacerile imobiliare și nu concepea ca licheaua Cruceanu s-a nu fie uns președinte Mun și apoi viceprimar iar el parlamentar pe locul lăsat liber pentru municipiu. Calcule serioase nu glumă! Mai flăcăi da ce rezultate ați obținut voi ? Ați dus PSD de la 14CL la 5 CL …. asta nu se pune? Tu Crucene ce activitate ai făcut în campanie în afară ca făceai pelerinaj 2 ore pe străzi ca nu va băga nici dracu-n seama !! Ai făcut organizații de tineret la sate ? Unde ? Șefii de colegii și primarii îți dădeau oameni și tu raportai la București ca ești tare ca fularul ( cum spunea Gavril ) și te strânge haina, vrei funcții mari ca te-ai săturat de “ prăsit “
    la partid ! Acum îl injuri pe Chirilă și Jonhy ca sunt țărani cu 300 de voturi și tu ai luat 20000 ??!!! Mai netotule, pe tine nu te votează nici mă-ta darămite 20000 de ieșeni pe care i-ai nenorocit cu PUZ-rile aprobate mafiei imobiliare din care faci parte fiind introdus de Boca cu, care lucrezi să-l dai afară pe Cojocaru???? Mă leprā până ajungi tu și Boca la nivelul de moralitate a lui COJO mai curge multă apă pe Bahlui . DEMISIA DIN CL BĂ CRUCENE mafiot imobiliar de joasă speță.

  • În atenția primarilor PSD care l-au ajutat și susținut pe lepra de Cruceanu, postarea semnată “ UN CETĂȚEAN “ de la 7:39 îi aparține leprei de Cruceanu care i-a în derâdere primarii umilindu-i. Asta e nimic pe lângă ce spune despre primari la partid și agapele organizate de Boca “ , primarii sunt niște țărani balegoşi ce nu merită respectați și băgați în seamă. Cum sa stea la masă cu noi al de Chirilă muzicantu, Văleanu , Iosub ??? Ăștia să stea la ei la Gheboaia. “ . Acum vă e clar ce șarpe ați crescut la sân ?

  • Cojo tata fa curatenie la partid si scapa de toate scursurile care au vrut sa te execute gen Popa, Florea Costica, Balanuscu, Cruceanu, Boca, Manolache si in primul rand de ordinarul de Stanciu
    Daca nu svapi tu de ei te vor executa ei pe tine

  • Trebuie dat afara cocalaru de Botosani Florea Costica care a jucat toata campania numai pe culoarea galbena
    Un om fara valoare morala

  • Cojo dă-l urgent afară pe scârba de Cruceanu omul lui Chirica . Nu ai văzut ce spunea aseară? Hai băieți, bat alegerile la poartă, să alegem nouă conducere acum repedeeee… Pe animal dacă nu îl execuți rapid riști ca împreună cu Boca( care au regizat să ia org mun și să te dea afară ) să îi vezi punând iarăși mâna pe partid. Înțelege Cojo și tu Iulian, Costel, Jonh , Cristi ca Cruceanu -Boca-meltanu Gavril sunt scursurile societății care au vândut partidul lui Chirica și care prin spate va fac la pielea goală.

  • Astăzi a avut loc o discuție telefonică între Maricel Ciolacu și Bogdan Cojocaru cu privire la măsurile luate cu puerdantul Balaniscu și org municipală neperformantă. Cojo i-a explicat pas cu pas cum a decurs ședința și măsurile luate conform analizei de la București. De asemenea i s-a transmis lui Ciolacu comportamentul
    agresiv a sinistrului mafiot imobiliar Boca și a personajului Cruceanu un trișor politic aflat în slujba lui Chirica individ ce a mimat activitatea electorală și care acum împreună cu Boca , Balaniscu și Gavril crează puciuri încercând să-l dea afară pe COJOCARU ca ei să preia organizația. De asemenea a fost evidențiat și comportamentul nedemn a lui Cruceanu președinte la TSD față de primarii aleși pe care îi jignește . Ciolacu a fost ferm, afară din partid cu toți trișorii politici iar Cruceanu s-a fie imediat destituit din TSD și din forurile naționale unde a fost impus de Marcel Popa.

  • Dar de cucuoana preoteasă, prima mahalagioaica a organizației de femei, prietena lui Cruceanu, Balaniscu și Boca, nu spune nimeni nimic ??? Afară și cu ea din partid! A făcut șezătoare din organizația de femei !!!

    • Casa Studentilor

      Are dreptate Nina. ce panarama a ajuns org de femei la municipiu … Roxi Preoteasa aduce trei babe de la corul bisericesc a lu barbata-su și face poze apoi se laudă ca ea a revitalizat organizația de femei. Rău a mai ajuns PSD MUN IAȘI dacă ei luptă cu PNL -Chirica-ALEXE cu trei babe surde luate din strana de preoteasă Roxi. Aseară spre amuzamentul asistentei se laudă ca e de trei ani în partid și merită toate onorurile… Asta e cu vaca fraților, sunt oameni de 30 de ani în partid și nu au intrat pe liste iar ea de 3 ani e susținută de Cruceanu și Balaniscu.Ba Cruceanu nesimțitul pământului, cum te uiți tu la Ioana Hliboceanu care a muncit și îți face discursurile din CL pe care o pui pe locul 8 în schimb o susții pe Preoteasa care e de 3 ani în PSD … Demisiaaaaaa CRUCENEEEEEE

  • Cucoana preoteasa a fost cea mai proastă decizie pt organizația de femei. V ați bucurat că a adus la partid produse care erau aproape expirate și ați pus o înaintea unora cu vechime in partid. In primul rand, nu i om de calitate, o mahalagioaica cebse folosește de cei din jur și care se laudă că are pile la Mitropolit să ajungă sus. PSD a ajuns o rușine, Bogdan Cojocaru, resuscitează,te rog PSD ul, numai tu mai poți face asta!

  • Iulian Necula

    Ia mai lasatio in pace pe Roxi a mea stiu ca e iubita lui Cruceanu dar o las pentru ca Cruceanu rezolva cu autorizatiile in CL si combinam impreuna.

  • Da control la DGASPC la unde lucreaza duamna preoteasa Necula cand se face? Sa vedeti ce a facut cu sponsorizarile primite de la firme…a vandut o gramada de produse bagand banii in buzunar si a umplut psd ul cu sampoane, sucuri etc.Are toata marfa bagata la Tehnoton intro magazie la Marcel Popa si da din sponsorizarile care trebuie sa mearga la oameni saraci, da la oamenii din psd, Cruceanu si a facut campania dand peste tot sucuri si produse de la madam preoteasa. Mare japita combinatoare.Va rog mergeti in control la hoata asta!

    • Ce control? Acolo unde sta șefa peste 3 angajați și de unde mereu lipsește ca să se ocupe doar de combinații? A adus în psd toate ciumăfaile și ne..implinitele din direcție sa viseze la o cariera politică poate le iese și lor de o combinație dar abia Sint in stare sa meargă pe strada.😂

  • Nu o mai ridicati în slavi pe individa Ana Cretu.a fost readusa forțat de la PRO România de către Iacoban și împreună cu Florea au făcut afaceri.Cit despre campania electorala s-a văzut.Mergea la o scara de bloc își făcea poze apoi trimitea membrii acasă.A scos membrii vechi de la sectii de vot si a pus persoane care nu au impartit nici un pliant.Si nu e singurul abuz dar asta o vor verifica organele competente.

  • Nu o mai ridicati în slavi pe Ana Cretu!!!A fost readusa forțat de către Iacoban iar PSD a executat ordinul acestuia,au făcut afaceri împreună cu acesta și Florea.A scos membri vechi de la secția de vot si au pus persoane care nu au împărțit nici un pliant.A făcut multe abuzuri dar vor verifica organele competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *