Prima pagină » Local » Bogdan Adomniței, fratele lui Cristian Adomniței, a fost înmormântat. A murit într-un tragic accident aviatic – GALERIE FOTO

Bogdan Adomniței, fratele lui Cristian Adomniței, a fost înmormântat. A murit într-un tragic accident aviatic – GALERIE FOTO

15 sept. 2022, 08:29, 5 ,
în Local

Bogdan Adomniței care este fratele lui Cristian Adomniței a fost înmormântat miercuri la Suceava, acolo unde avea mai multe afaceri. Acesta a fost înmormânta în cimitirul care se află în vecinătatea bisericii, iar în momentul slujbei, pe cerul municipiului au survolat trei avioane de mici dimensiuni.

Vă aducem aminte faptul că Bogdan Adomniței a murit într-un tragic accident aviatic. Alături de acesta a murit și pilotul care avea o experiență uriașă în spate. Nu se cunosc în mod oficial datele care să stabilească cauzele exacte ale incidentului aviatic. Autoritățile competente au demarat mai multe anchete pentru a vedea ce mai exact a condus către o asemenea tragedie. Oricum, în ultimele luni au avut loc mai multe incidente aviatice.

Bogdan Adomniței, fratele lui Cristian Adomniței a fost înmormântat

Ziua de miercuri a fost incă o zi tristă pentru familia Adomniței care a trebuit să îl înmormânteze pe Bogdan, fratele lui Cristian Adomniței. Acesta a fost condus pe ultimul drum, iar slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sf. Simion, din municipiul Suceava.  Înmormântarea a avut loc în timp ce mai multe avioane survolau cerul municipiului Suceava, informează monitorulsv.ro.

Bogdan Adomniței, arhitect și om de afaceri a murit în împrejurări care formează o anchetă în rândul Autorității de Intestigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile. În vârstă de 42 de ani, Adomniței a murit duminică într-un accident aviatic care a avut loc pe raza judeţului Suceava. În avion, alături de omul de afaceri se afla și pilotul Marcel Iliesi, un pilot cu mare experiență în spate.

Au fost mesaje de condoleanțe din partea primarului municipiulu Suceava care a explicat faptul că acesta era un arhitect bun și avea o viziune excelentă. Prietenii omului de afaceri au transmis că se simt îndureraţi de incident și că îi plăcea să ajute oamenii aflați în suferință.

Cristian Adomniței,  personalitate politică controversată

Bogdan Adomniței s-a ţinut departe de mediul politic și a activat doar în domeniul afacerilor. Lucru care nu se poate spune și despre fratele său, Cristian Adomniței care este o personalitate politică controversată. Fost ministru, Cristian Adomniței a fost judecat în mai multe dosare penale. Cel mai important dosar penal în care acesta a fost judecat este celebrul dosar ”Albumul”.

În contextul unei misiuni de audit declanșate cu privire la executarea acestui contract, inculpatul a efectuat demersuri menite să amâne finalizarea misiunii de audit, să creeze aparența că toate materialele prevăzute în contract fuseseră predate în termenul stabilit, inclusiv faptul că 948 de albume fuseseră restituite firmei pentru a fi modificate și să creeze timpul necesar pentru că societatea inculpatei Popa Letiția Elena să realizeze și să predea efectiv albumele pe care nu le predase niciodată CJ”, au afirmat procurorii la acea dată.

Așadar, Bogdan Adomniței a fost condus pe ultimul drum fiind o personalitate care a preferat să nu se implice în scandaluri penale, lucru care nu se poate spune despre fratele său, Cristian Adomniței.

SURSĂ FOTO: monitorulsv.ro

Comentarii
  • Un escrocmai putin.

  • oare anii de puscarie ii transfera lu frati-su Cristian, adica ala o sa faca dublu pedeapsa?

  • Așa și ? vreți să plângem că a crăpat fratele unui escroc, unui hoț, care nu mai putea de atâta avere și și-a luat avion…. din muncă cinstită, doar știm și noi… Mor zeci de oameni zilnic în România. Ce să spun, pt el faceți mare tam-tam și jale, pt pilotul care îl însoțea nu spuneți nici măcar un cuvânt

  • Adevarat!!!! A murit si pilotul sau ce, ala nu era om? Auzi la ei, cetatean de onoare….Jaf armat

  • Ne doare in koor de suferinta puscariasului Adomnitei. La mai multa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *