Prima pagină » International » Boala grea de care suferă soția lui Ed Sheeran. Cântărețul a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui

Boala grea de care suferă soția lui Ed Sheeran. Cântărețul a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui

03 aug. 2024, 09:40,
B, , h, , în International

Cântecele de dragoste ale lui Ed Sheeran au cucerit inimile multor persoane din întreaga lume. Puțini știu însă că subiectul multora dintre celebrele melodii ale artistului este cel care a făcut inima să tresară – soția sa, Cherry Seaborn. De ce boală grea suferă femeia alături de care cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a vorbit despre cea mai întunecată perioadă din viața lui.

Ed Sheeran chiar nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Este cunoscut în toată lumea, însă atunci când a venit vorba despre viața personală, artistul pop-folk a ales să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor. A recunoscut însă că, de multe ori, soția sa, Cherry Seaborn, a fost cea care l-a inspirat.

Soția lui Ed Sheeran, Cherry Seaborn, diagnosticată cu cancer

Soția lui Ed Sheeran, Cherry Seaborn, a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Artistul a dezvăluit că în momenul în care a aflat a scris șapte cântece în patru ore pentru a face față veștii devastatoare.

Cherry Seaborn a fost diagnosticată cu o tumoare când era însărcinată în șase luni, însă medicii nu au putut să o opereze decât după ce a născut. Tumoarea i-a fost extirpată, dar Ed Sheeran a spus că nu va trece niciodată peste cele întâmplate.

„Am fost diagnosticată cu cancer (…) ceea ce a fost o mare nenorocire. M-a făcut să reflectez masiv asupra mortalității noastre. Nu aș fi fost niciodată de acord să fac așa ceva, dar m-a făcut să mă gândesc: „Oh, dacă aș muri, care ar fi percepția oamenilor despre mine? Ce lași în urmă?” (…) Unii oameni scriu un jurnal și își descarcă emoțiile prin stilou, iar în cazul lui Ed, dacă se întâmplă ceva foarte intens, el merge și scrie un cântec.”, spunea Cherry Seaborn în primul episod al documentarului lui Ed Sheeran, intitulat „Love”.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn sunt împreună de aproape un deceniu

Cântărețul piesei „Shape of You” a întâlnit-o inițial pe Cherry Seaborn când erau copii, în Sheffield, Anglia. Cei doi au început să se întâlnească abia în 2015. Cântărețul a declarat pentru Us Weekly în 2017 că s-a reîntâlnit cu actuala soție datorită unui „prieten comun”.

În anul 2018, Ed Sheeran anunța că s-a logodit: „Mi-am găsit logodnică chiar înainte de Anul Nou”, a scris el alături de o imagine care îl arată sărutând-o pe obraz pe iubita lui. „Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt la fel de fericite.”

Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, iar în 2020 s-a născut prima lor fiică, Lyra Antarctica. Doi ani mai târziu, în 2022, a venit pe lume și cea de-a doua fetiță a cuplului.

Ed Sheeran cântă la București pe 24 august 2024

Luna aceasta, pe data de 24, Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România. Artistul va concerta pe Arena Națională din București.

Biletele pentru concertul lui Ed Sheeran au fost puse în vânzare încă din luna octombrie a anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *