Prima pagină » Cultural » „Boala” de care suferă Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1 a recunoscut

„Boala” de care suferă Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1 a recunoscut

27 apr. 2023, 11:52,
în Cultural

Răzvan Simion a mărturisit care este una dintre dependențele sale. Matinalul de la Antena 1 a spus tot, fără să aibă vreo reținere, iar colegul său, Dani Oțil, i-a spus ce anume pierde dacă va renunța la acest „viciu”.

În trecut, Răzvan Simion mărturisea că una dintre cele mai mari patimi ale sale era fumatul, de care a reușit cu greu să se lase. A urmat un proces lung prin care a trecut, pentru a putea scăpa de acest viciu care îi afectase viața de zi cu zi. Cunoscutul prezentator TV a atras atenția tinerilor, la vremea respectivă, să nu dezvolte acest viciu, pentru că nu vor reuși să se lase atunci când va fi cazul.

Acum, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani,  Răzvan Simion a făcut o dezvăluire personală cu privire la o altă dependență de care încearcă să scape.

„Boala” de care suferă Răzvan Simion

Concret, Răzvan Simion a recunoscut că a dezvoltat o dependență de Tik-Tok în ultima perioadă, motiv pentru care vrea să „dispară” o anumită perioadă de pe rețelele de socializare.

În ciuda faptului că Răzvan a spus că vrea să ia măsuri pentru a-și depăși această nouă dependență, colegul său Dani Oțil i-a reamintit faptul că ar putea avea mult de pierdut dacă va face acest „detox”. Mai precis, Răzvan a povestit cu o zi înainte că sursa sa principală de informații cu privire la actualitate este tocmai Tik-Tok.

„Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat Tik-Tok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de Tik-Tok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți”, a spus Răzvan Simion, în cadrul emisiunii.

La rândul său, Dani Oțil a făcut o remarcă haioasă, cu privire la dependența colegului său de platou.

„Treaba ta, dar uite, spre exemplu, eu nu aș fi putut cunoaște refrenul unei melodii, pe care numai pe Tik Tok o puteam auzi. Refrenul zice așa: Hâța, hâța ca maimuța, hopa – hopa antilopa”, a spus și Dani Oțil.

Cătălin Oprișan, adevărul despre relația de prietenie cu Răzvan și Dani

A fost o vreme când Cătălin Oprișan făcea echipă cu Răzvan și Dani în matinalul prezentat de cei doi, dar acum drumurile lor s-au separat.

Chiar și așa, însă, cei trei au adunat mai bine de un deceniu de prietenie, atât pe platourile de filmare, cât și în spatele camerelor de filmat, ceea ce îi face acum să aibă fiecare câte un cufăr de amintiri.

Însă, cum curiozitățile sunt multe și cum la fel de multe au tot fost speculațiile fanilor despre Răzvan și Dani, ba că unul e așa, ba că altul în alt fel, nici Cătălin Oprișan nu a scăpat de cea mai aprigă întrebare.

Jurnalistul, pus în fața faptului împlinit, de a alege dintre cei doi matinali pentru a petrece cu unul dintre ei câteva ore la o șuetă, a făcut mărturisiri neștiute despre Răzvan și Dani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *