BMW de 136.000 de euro furat din Germania şi găsit în Neamţ

BMW de 136.000 de euro furat din Germania şi găsit în Neamţ

06 oct. 2022, 11:20,
BZI.ro, în National

O limuzină BMW de 136.000 de euro, a fost furată din Germania şi a ajuns în judeţul Neamţ.Presupusul hoț este un bărbat urmărit internaţional pentru comiterea unor infracţiuni grave.

Individul, în vârstă de 35 de ani, a fost pus sub acuzare de statul german pentru săvârșirea mai multor infracţiuni, chiar şi pentru uz de violenţă.

O limuzină BMW furată din Germania a ajuns la Neamţ

Un bărbat de 35 de ani este bănuit că a furat un BMW de lux din Germania. Autoturismul a fost găsit la Neamţ şi a fost estimat la 136.000 de euro.

„Pe numele persoanei era emis de către autorităţile judiciare din Germania un mandat european de arestare pentru săvârşirea, pe teritoriul Germaniei, în perioada martie – mai 2022, a infracţiunilor de vătămare corporală, agresiune sexuală, ameninţare şi furt al unui autoturism de lux”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

În urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii au identificat şi ridicat, în vederea confiscării, un autoturism înmatriculat în Germania, în valoare de aproximativ 136.000 de euro.

Bărbatul de 35 de ani a fost audiat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț.

Bărbat din Târgu Frumos reținut de polițiști

Într-o altă ordine de idei, amintim că un bărbat din Târgu Frumos a fost reținut în primăvara acestui an de polițiști după ce a furat o mașină, pe care a condus-o fără a avea carnet. Individul s-a ales cu un dosar penal și a urmat a fi prezentat în fața magistraților. De altfel, un alt bărbat a fost prins cu numere de înmatriculare ale unei mașini radiate.

Un bărbat a furat o mașină și a fugit la volanul acesteia, cu toate că nu avea permis de conducere. Poliția Orașului Târgu Frumos a intrat pe fir și a găsit hoțul, întocmindu-i un dosar penal și reținându-l pentru 24 de ore.

După ce a făcut o mică plimbare cu mașina, bărbatul a abandonat-o pe marginea drumului. Totodată, un alt bărbat a fost prins în Budăi la volanul unui autovehicul ce avea numere de înmatriculare ale unei mașini radiate în Germania.

„Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut pe data de 21 martie 2022 pentru 24 de ore. Pe data de 22 martie 2022, el a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani”, a declarat Anca Vîjiac purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De asemenea, în edițiile trecute, reporterii Cotidianului BZI prezentau cum polițiștii de frontieră ieșeni au confiscat mai multe autoturisme de lux care au fost furate din străinătate și pe care mai mulți cetățeni din Republica Moldova încercau să le scoată ilegal din țară. Așadar, echipele din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit și confiscat mai multe autoturisme de lux care au fost furate din străinătate sau care au fost radiate din circulație și aveau numere false de înmatriculare.

De data aceasta însă, un BMW de 136.000 de euro a fost furat din Germania de către un bărbat de 35 de ani şi găsit în Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *