Prima pagină » Local » Blue Air revine la Iași. Compania low-cost reia zborurile fără escală dintre Iași și Munchen
Blue Air revine la Iași. Compania low-cost reia zborurile fără escală dintre Iași și Munchen

Blue Air revine la Iași. Compania low-cost reia zborurile fără escală dintre Iași și Munchen

12 aug. 2022, 13:20,
în Local

Compania aeriană Blue Air revine la Iași și va opera din nou zboruri comerciale regulate de pe Aeroportul Internațional Iași spre Munchen, Germania. Cursele aeriene vor începe odată cu luna decembrie 2022.

Astfel, ieșenii vor putea din nou să zboare spre Munchen, fără escală.

Blue Air revine la Iași cu zboruri Iași – Munchen

Compania aeriană low cost Blue Air a anunțat că zborurile dintre Iași și Munchen vor fi operate începând cu data de 1 decembrie 2022 în fiecare zi de marți, joi și duminică.

Orarul de operare:

0B6885: Iași (IAS) 08:30 – 09:40 Munchen (MUC);

0B6886: Munchen (MUC) 10:40 – 13:50 Iași (IAS).

Important de precizat este că zborurile dintre Iași și Munchen vor avea o durată de două ore și vor fi operate cu un mix de Boeinguri 737-800NG și 737 MAX 8, iar biletele de avion pentru zborurile dintre cele două destinații sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei.

Conform reprezentanților companiei, pe această rută nu mai operează zboruri fără escală nici o altă companie aeriană.

Astfel, în sezonul de iarnă 2022 – 2023 Blue Air va mai opera zboruri fără escală din Iași și către București, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Londra LTN și Paris CDG, potrivit boardingpass.ro.

Compania Blue Air planifică rute noi din Iași pentru vara anului 2023

Ieșenii au primit vești noi din partea companiei Blue Air. Reprezentanții au anunțat că deja au încărcat în sistemul de rezervări 14 rute noi pe care intenționează să le opereze în sezonul de vară al următorului an, din Iași.

În aceeași ordine de idei, cele 14 destinații internaționale către care Blue Air Air va zbura în 2023 fără escală din Iași sunt Amsterdam, Atena, Catania, Chania, Copenhaga, Corfu, Larnaca, Milano LIN, Mykonos, Praga, Preveza, Rodos, Roma FCO și Tel Aviv.

În ceea ce privește rutele din Iași spre Amsterdam și Milano LIN vor debuta în data de 26 martie 2023 și vor fi operate de patru ori pe săptămână, iar ruta Iași – Atena va fi operată de două ori pe săptămână, însă din 27 martie 2023.

De asemenea, ruta Iași – Roma FCO va fi relansată în data de 26 martie 2023 și va fi operată de trei ori pe săptămână, iar din data de 4 iunie 2023 frecvența de operare va crește la patru zboruri/săptămână.

Conform reprezentanților Blue Air, zborurile dintre Iași și Catania, Copenhaga și Larnaca vor fi operate de două ori pe săptămână începând cu 28 martie 2023. Tot pe aceeași dată va fi operat și primul zbor dintre Iași și Tel Aviv. Această rută va fi operată de trei ori pe săptămână.

În același context, în ultima zi a lunii martie, Blue Air va opera primul zbor dintre Iași și capitala Cehiei, rută pe care va opera două zboruri pe săptămână.

Pe rutele dintre Iași și Chania, Corfu, Mykonos și Rodos, Blue Air va zbura de două ori pe săptămână de la începutul lunii iunie 2022. Iași – Preveza este o altă rută care va fi operată de la începutul lunii iunie 2023, însă aceasta va avea doar un zbor pe săptămână.

Vă aducem aminte că Blue Air a înregistrat datorii imense, după ce ANPC a amendat compania cu 2 milioane de euro. Cu toate acestea, Blue Air revine la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *