Prima pagină » Titlurile zilei » Blonda sexy din serialul „Moldovenii“ are o pasiune ascunsă! Aida Cojocariu: „Sper să ajung să profesez!” – GALERIE FOTO/VIDEO

Blonda sexy din serialul „Moldovenii“ are o pasiune ascunsă! Aida Cojocariu: „Sper să ajung să profesez!” – GALERIE FOTO/VIDEO

15 nov. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Actrița din serialul „Moldovenii“ are o pasiune ascunsă de câțiva ani, cu toate că în acest moment practică doar actoria. Tânăra mărturisește faptul că pasiunea pentru aviație a pornit de la primul său zbor, în anul 2018, când a finalizat și cursurile de însoțitor de bord în Cluj. De mică visa că va ajunge să se facă stewardesă. Plăcerea pentru actorie s-a instalat în sufletul ei din momentul în care au început filmările pentru „3 Chestii“. Acest proiect s-a născut datorită pasiunii colegilor ei, astfel a avut ocazia de a intra în echipă de la început

Aida Cojocariu are 23 de ani și a studiat la Facultatea de Filosofie, specializarea Comunicare și relații publice, în cadrul Universității „Al. I. Cuza“ din Iași. Tânăra nu profesează în domeniu, pentru că este pasionată de actorie și face parte din proiectul „3 Chestii“ și din serialul „Moldovenii“, astfel încât este încadrată în categoria actorilor amatori.

„Pasiunea pentru actorie a pornit din întâmplare, așa îmi place să zic, adică din momentul în care am început să filmăm pentru proiectul nostru, «3 Chestii», în 2015. Iar pasiunea pentru aviație a pornit de la primul zbor, dacă țin bine minte, în 2014. Cu toate că de când eram în școala generală ziceam că aș vrea să profesez în acest domeniu”, povestește Aida Cojocariu reporterilor BZI.

 poza cu Aida inainte de filmari

Aceasta face parte din 3 chestii din 2015 și este mândră de realizările ei și a echipei sale

Aida Cojocariu are o pasiune ascunsă: A finalizat cursurile de însoțitor de bord la Cluj

o poza cu Aida si cu colegul sau de echipa

3 chestii s-a născut datorită pasiunii colegilor ei, Petronel și Iulian

Aida Cojocariu este actrița din serialul „Moldovenii“, care se bucură de un succes răsunător, deoarece telespectatorii și internauții au remarcat-o în prezențele amuzante, având parte numai de laude. Dar, cu toate acestea, tânăra este pasionată de aviație și își dorește ca în viitor să fie stewardesă.

„Pasiunile mele sunt, bineînțeles, actoria și aviația. În 2018 am terminat cursurile de însoțitor de bord în Cluj, am obținut atestatul AACR și sper să profesez în viitor”, mărturisește tânăra actriță.

În proiectul „3 Chestii“ sunt implicați niște tineri ieșeni pe care îi leagă aceeași plăcere, actoria, și care dau viață unor personaje pline de umor. Aceștia realizează filmulețe în care interpretează scene comice, prin care îmbină stilul țăranilor cu cel al orășenilor. Tânăra actriță a intrat în echipa „3 Chestii“ de la început, deoarece proiectul a luat naștere datorită pasiunii colegilor ei, Petronel și Iulian, și este mândră de realizările echipei sale până în acest punct.

„«3 Chestii» s-a format din pasiunea lui Petronel Gongianu și a lui Iulian Mehedint. Eu am intrat în echipă de la începutul proiectului, în 2015. Eram cu prietenii pe afară și am fost întrebată de către Petro dacă vreau să joc într-un clip. De atunci sunt în echipă”, spune Aida.

o poza cu Aida si un alt coleg de-al sau

Aida Cojocariu are parte de susținerea familiei necondiționată și au sprijinit-o în fiecare moment al vieții ei

Familia actriței este mândră de realizările ei: „Când apare un videoclip nou, ai mei sunt acolo să mă vadă”

o poza cu doua fete in timpul filmarilor

Proiectele în care a fost Aida, i-au adus tinerei actrițe un succes răsunător

Aida Cojocariu are parte de susținerea necondiționată a familiei, care a sprijinit-o în fiecare moment al vieții. Aceasta nu și-a făcut griji niciodată pentru ziua următoare, deoarece părinții i-au oferit tot ce a avut nevoie.

„Părinții și familia mea sunt cei mai mari susținători. Nu-mi lipsește nimic și nici nu mi-a lipsit vreodată, iar ai mei se mândresc cu persoana care sunt astăzi. De exemplu, când apare un videoclip nou, ai mei sunt acolo să mă vadă”, destăinuie plină de mândrie actrița.

Ieșeanca se întreține din venituri proprii, dar și din ajutorul părinților săi. Însă actrița aspiră la un viitor mult mai bun, în care situația financiară îi va oferi o satisfacție.

„Mă întrețin atât singură, cât și cu ajutorul familiei. Mama și tata m-au susținut în orice am vrut să fac și nu mi-a lipsit nimic, niciodată. În viitor vreau să ajung să am tot ce-mi doresc, să am pe lângă mine doar persoane cu caracter tare și, bineînțeles, satisfacție materială”, adaugă actrița ieșeancă, ce este pasionată și de aviație.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *