Prima pagină » WoW! » Diverse » Blestemul zodiilor. Greutatea fiecarui nativ – VIDEO
Blestemul zodiilor. Greutatea fiecarui nativ - VIDEO

Blestemul zodiilor. Greutatea fiecarui nativ – VIDEO

18 aug. 2020, 13:32,
în WoW!

Blestemul zodiilor. Sună ciudat să spui că fiecare zodie are câte un blestem. De fapt, se referă la greutăţile din viaţă, la modul în care trebuie să îndure diverse situaţii.

De altfel, se spune că fiecare dintre noi are câte o cruce de dus. Şi tot în popor se mai zice că Dumnezeu nu-ţi da mai mult decât poţi duce, adică poţi îndura. Hai să vedem ce scrie la fiecare zodie.

Berbec
Are o ambiţie de fier. Când îşi propune ceva, acţionează şi îşi împlineşte dorinţa. Suferă, însă, pentru că nu e apreciat la adevărata lui valoare. Iar oamenii dimprejur îl invidiază şi nu îi doresc tocmai binele.

Taur
Uneori e prea bun la suflet, iar oamenii profită de el. Alteori e dificil şi cam impulsiv. Oricum, regreta ambele situaţii, atunci când îşi dă seama că a greşit cu ceva.

Gemeni
Nu e chiar statornic, motiv pentru care mereu îşi cauta sufletul pereche. Nestatornicia înseamnă şi singurătate. Voita sau nu, e blestemul nativilor din zodia Gemeni. Ironic este faptul că se împrieteneşte uşor cu oamenii şi socializează.

Rac
Blestemul Racului este că e prea naiv şi sensibil. Crede în iubire, uneori prea mult, astfel că e uşor de dezamăgit şi de rănit. Şi mai are şi o sensibilitate ieşită din comun. Toate aceste lucruri nu îl favorizează prea mult.

Leu
Poveşti de dragoste neîmpărtăşită. Acesta e blestemul nativilor Leu. Fie relaţiile care se vor încheia mult prea devreme. Aşadar, ghinionul în dragoste îi creează o suferinţă interioară greu de suportat.

Fecioară
Blestemul unei Fecioare este ca cei dimprejur nu se ridică la nivelul ei sau la un nivel cât mai sus. Totuşi, e o persoană înţelegătoare, pe care te poţi baza, indiferent de situaţie.

Care este blestemul zodiilor. Ce le afectează cel mai mult

Balanţă
Nu renunţa la adevăr, dar parcă nici nu ştie cum să ţină partea cuiva. Totuşi, fiind un semn al echilibrului, e un prieten pe cinste. Diplomata şi corectă, Balanta tine cu dinţii de obiectivitate.

Scorpion
Se răzbuna. Acesta este blestemului unui Scorpion. În plus, se cam impune prin agresivitate şi trădează destul de uşor. Ca persoană e în regulă, până în momentul în care furia şi orgoliul ating cote înalte.

Săgetător
Trăieşte constant cu teama de necunoscut. Poate de aceea se şi întreabă uneori „ce-ar fi fost dacă…”. Chiar dacă Săgetătorului îi plac misterele şi aventurile, de multe ori are parte şi de experienţe cam neplăcute.

Capricorn
Econom din fire, Capriconul intra adesea în panică din cauză că simte că nu strânge bani suficienţi. Se gândeşte tot timpul la viitor şi de aceea prefera să tot economisească.

Vărsător
Nu poate să iasă din zona lui de confort, deşi e o persoană carismatică. Uneori face mici progrese, dar apoi se retrage cu discreţie, pentru că nu se simte în largul lui.

Peşti
Blestemul celor născuţi în zodia Peşti este ca visele nu îi sunt împărtăşite de apropiaţi. În ciuda faptului că e semn de apă, îi place să fie cu capul în nori şi să viseze.

Iată și care sunt secretele zodiilor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024