Prima pagină » Stiri si curiozitati » Blestemul zodiei săgetător. Cum își pune amprenta sentimentul de dragoste asupra centaurului mitic

Blestemul zodiei săgetător. Cum își pune amprenta sentimentul de dragoste asupra centaurului mitic

27 iun. 2022, 13:48,
în Stiri si curiozitati

În mitologia greacă, blestemul zodiei săgetător se crede că este sinceritatea excesivă. De asemenea, se consideră că acest semn a fost dăruit de însuși Zeus. Îți place sau nu, dar toți astrologii sunt de acord cu un singur lucru, acesta este un semn incredibil de norocos. Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt greu de ratat sau de uitat. Acestea sunt personalități strălucitoare, atrag atenția cu carisma lor.

În fața unei alegeri, săgetătorul simte subconștient care este soluția corectă. Cu toate acestea, reprezentanții acestui semn zodiacal nu ar trebui să se bazeze întotdeauna doar pe avere. Soarta este capricioasă și într-o clipă se poate îndepărta chiar și de favoriții săi. Săgetătorul este unul dintre cele mai interesante și neobișnuite semne ale zodiacului, care vede adevăruri ascunse și scoate omenirea dintr-o fundătură. Realitatea poate fi transformată într-o iluzie. Săgetătorii au darul sincerității. Ei spun întotdeauna adevărul așa cum este el cu adevărat. Nu pot minți, chiar dacă adevărul este foarte supărător, sunt foarte sinceri cu cei din jur. Săgetătorii sunt siguri că dacă le deschizi ochii oamenilor și le arăți lumii în culori diferite, multe se vor schimba în viața lor. Ei vor să vadă adevărul și să nu picteze lumea în alte nuanțe.

semnul zodiei sagetator

Partenerul nu ar trebui să rămână în urma lui în căutarea constantă a plăcerii

Blestemul zodiei săgetător. Iubirea din perspectiva acestui semn al zodiacului

Săgetătorul este cel mai norocos semn al zodiacului. În ciuda faptului că se joacă cu focul, este extrem de norocos în viață. El este condus de Jupiter, planeta optimismului, succesului și generozității. Dacă favoarea destinului se va extinde la noroc în problemele inimii depinde în mare măsură de compatibilitatea partenerilor din horoscop.

În dragoste, săgetătorul este plin de contradicții, acestea fiind potriviți pentru ascendentul zodiei rac. Unii astrologi consideră că găsirea unui partener în dragoste este foarte dificilă pentru zodia săgetător. Eșecul în dragoste fiind considerat și el drept blestem al acestei zodii. Săgetătorul este înfățișat ca un centaur mitic, jumătate cal, jumătate om, deci supus atât instinctelor animale, cât şi idealurilor spirituale. Impulsuri sublime se luptă în el cu dorințele senzuale. Săgetătorul este o persoană de vacanță cu un apetit nesățios de viață. El caută un însoțitor care să-și poată împărtăși impulsurile spirituale.

semnul zodiei sagetator

În dragoste, săgetătorul este plin de contradicții

Partenerul nu ar trebui să rămână în urma lui în căutarea constantă a plăcerii. Reprezentanții acestei zodii văd relațiile amoroase ca niște aventuri care pot fi savurate la maximum. Din fire, este un vânător, este entuziasmat de procesul de urmărire a prăzii. Cu cât obiectivul este mai de neatins, cu atât va căuta cu mai multă sârguință locația lui.

Elementul reprezentat acestei constelații. Cum se comportă aceștia când sunt îndrăgostiți

Săgetătorul este încărcat de energie pozitivă, poate chiar prea calmi în fața situațiilor neplăcute. Săgetătorii îndrăgostiți nu sunt, de asemenea, înclinați să se complace în deznădejde și tristețe. Pentru el, acesta este un sentiment vesel, care afirmă viața. Dacă partenerul său este și optimist, el va putea găsi o scurtătură către inima săgetătorului.

Patronarea elementului foc face ca sentimentele săgetătorului să fie impetuoase. Adesea se îndrăgostește la prima vedere și nu acceptă niciun calcul în problemele inimii. Este dificil să trăiești în mod constant pe o notă atât de înaltă, așa că săgetătorul se „arde” rapid. Cu toate acestea, focul pasiunii nu se stinge pentru mult timp. Astfel, după o eroare în dragoste, acest semn al zodiacului destul de repede arde deja cu o vigoare reînnoită. De asemenea, acest semn zodiacal este ferit de farmece și blesteme.

semnul zodiei sagetator

Săgetătorul este cel mai norocos semn al zodiacului

Reprezentanții acestei constelații nu ar trebui să permită atracției fizice să ascundă nevoia de afecțiune tandră a inimii. Dacă urmează instinctele animalelor, o astfel de relație banală va eșua inevitabil. Săgetătorul îndrăgostit începe să acorde atenție aspectului mai mult decât de obicei, încearcă să actualizeze garderoba și să cumpere accesorii pentru a-și crește statutul în societate.

Astfel, precum sinceritatea excesivă la fel și dragostea reprezintă blestemul zodiei săgetător. În cazul în care săgetătorul este într-adevăr îndrăgostit acesta va simți ceea ce au simțit și jumătățile lui. Adică va fi nervos, va actualiza pagina obiectului său de dragoste pe rețelele de socializare din nou și din nou și va fi foarte gelos. De asemenea, poate apela la ghicitul în cărți pentru a-și afla destinul.

semnul zodiei sagetator

În mitologia greacă, blestemul zodiei săgetător se crede că este sinceritatea excesivă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024