Prima pagină » Radio » Actualitate » Blaze, eliminat de la Survivor România. Cum au reacționat fanii emisiunii

Blaze, eliminat de la Survivor România. Cum au reacționat fanii emisiunii

30 mai 2022, 11:58, 1 ,
în Radio

Blaze, concurentul care a început în echipa Războinicilor, a fost eliminat de la Survivor România în ediția de duminică seara. Potrivit fanilor, părăsirea show-ului de supraviețuire de către tânărul originar din Nigeria este nedreaptă. Aceștia consideră că fostul portar Nedelcu ar fi trebuit să plece deoarece în ultima perioadă a fost slab pe traseu.

La începerea emisiunii Survivor România, echipa Războinicilor era una destul de pestriță, formată din persoane din toate domeniile de activitate. Printre ei se regăseau bucătari, dansatori sau barmani, medici, manageri și chiar vloggeri. Însă unul dintre cei mai cunoscuți era Blaze, un tânăr de origine nigeriană, care s-a remarcat la show-ul Mireasa. De altfel, el s-a și căsătorit cu aleasa lui din acea emisiune. Acesta avea o notorietate destul de mare din mediul online, el fiind vlogger și totodată unul dintre cei mai populari tiktokeri. Însă parcursul lui Blaze la Survivor România s-a încheiat duminică, 29 mai, când a fost eliminat.

Blaze, eliminat de la Survivor România

Fanii emisiunii difuzate de Pro TV au rupt tăcerea după eliminarea lui Blaze din competiție, chiar înainte de semifinală. Mulți dintre aceștia consideră că Alex Nedelcu ar fi trebuit să plece acasă, motivând că a fost foarte slab pe traseu în ultima perioadă.

“Felicitări, Blaze pentru parcursul tău! În seara aceasta, corect era să iasă Nedelcu! Cel mai slab de când s-a întrat la individuale. Respect, pentru tot ce ai demonstrat ca om. Izabela este mândră de tine!; Era de așteptat sa plece Blaze. Zicea cineva ca trebuia sa plece Nede ca a fost foarte slab de la începutul individualelor. Păi a cam fost slab în ultima vreme, până și Elena a avut randament mai mult”, sunt două dintre comentariile de pe pagina de Facebook Survivor România.

Un alt internaut consideră că Blaze este o persoană sinceră și că ar fi meritat să rămână. De asemenea, unii consideră că Ionuț Popa sau Alex Delea merită să câștige anul acesta. Și Ștefania Ștefan ar fi meritat, însă a fost eliminată prin votul publicului săptămâna trecută.

“Dacă e să fim corecți, Ionuț sau Delea merită să câștige concursul. Mă rog… merita Ștefania, dar au avut grijă să o scoată din ecuație”, este comentariul unui alt telespectator.

În competiție au mai rămas Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alex Delea și Alex Nedelcu.

Blaze, prima reacție după eliminare

După eliminarea de la Survivor România, Blaze a avut de spus câteva cuvinte care i-au emoționat atât pe ceilalți concurenți cât și pe prezentatorul emisiunii.

“Vreau să îi mulțumesc publicului care m-a votat până acum, sunt recunoscător. Pentru mine Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Ca să fii un Survivor adevărat trebuie să ai caracter. Sunt foarte mândru de mine, de parcursul meu. Am zis că sper să câștige Survivor Oana (n.r. – Oana a fost eliminată săptămâna trecută) sau Ionuț.

Am suferit mult aici. Am făcut 27 de ani aici în junglă. Vreau să fac ceva de ziua mea de naștere când ajung acasă. Vreau să merg la casa de copii, să le fac 27 de pungulițe. Să dăruiesc, să ajut. Știu ce înseamnă să nu ai nimic”, a spus Blaze după ce Daniel Pavel i-a rostit numele.

În plus, Blaze l-a numit pe Daniel Pavel “cel mai tare prezentator” și un adevărat exemplu pentru concurenți.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024