Prima pagină » International » Bjorn de la ABBA s-a căsătorit a treia oară la 79 de ani. Noua soție este cu 27 de ani mai tânără
Bjorn de la ABBA s-a căsătorit a treia oară la 79 de ani. Noua soție este cu 27 de ani mai tânără

Bjorn de la ABBA s-a căsătorit a treia oară la 79 de ani. Noua soție este cu 27 de ani mai tânără

23 sept. 2024, 12:40, 1 ,
Simona Ciobanu în International

Bjorn Ulvaeus, membru al formaţiei ABBA, s-a căsătorit recent cu Christina Sas într-o ceremonie oficiată de prezentatoarea TV Sandi Toksvig, conform informaţiilor transmise de DPA și BBC, citate de Agerpres.

Suedezul de 79 de ani, care a mai avut două căsnicii anterioare, a întâlnit-o pe Christina Sas la Nuremberg, Germania, în 2021, la lansarea albumului „Voyage” al trupei ABBA.

„Astăzi, 21 septembrie 2024, Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit cu Christina Sas din Herning, Danemarca. Ei s-au cunoscut la Nuremberg în 2021 cu ocazia lansării ultimului album al trupei Abba, ‘Voyage’, şi au început să iasă împreună în primăvara anului 2022. Nunta a avut loc la Copenhaga în prezenţa prietenilor apropiaţi şi a familiei. Sandi Toksvig, Anne Linnet şi Kaya Bruel au cântat cu generozitate şi au făcut seara foarte specială”, se arată într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Bjorn Ulvaeus, membru al grupului Abba, s-a căsătorit la 79 de ani

Într-o postare pe contul său de Instagram, se menţionează că: „Astăzi, 21 septembrie 2024, Bjorn Ulvaeus s-a căsătorit cu Christina Sas din Herning, Danemarca.” Cei doi au început să iasă împreună în primăvara lui 2022, după ce s-au cunoscut la evenimentul de lansare din 2021. Nunta a avut loc la Copenhaga, în prezența prietenilor apropiați și a familiei.

Evenimentul a fost marcat de prestațiile lui Sandi Toksvig, Anne Linnet și Kaya Bruel, care au contribuit la crearea unei atmosfere speciale.

Reprezentanții lui Ulvaeus au confirmat că ceremonia a fost oficiată de Toksvig, cunoscută anterior ca prezentatoare a emisiunii „Great British Bake Off” și actuală gazdă a show-ului „QI” de la BBC.

Anul acesta, ABBA a sărbătorit 50 de ani de la câștigarea concursului Eurovision cu piesa „Waterloo”. La vremea respectivă, trupa era alcătuită din două cupluri: Bjorn Ulvaeus și Agnetha Faltskog, respectiv Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad. Ulvaeus și Faltskog s-au căsătorit în 1971, dar au divorțat în 1980. Andersson și Lyngstad au divorțat în 1981, cu puțin timp înainte ca grupul să se destrame.

Înainte de a o cunoaște pe Christina Sas, Bjorn Ulvaeus a fost căsătorit cu Lena Kallersjo.

 ABBA i-a cerut lui Trump să nu-i mai folosească muzica la mitingurile electorale

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum formația ABBA i-a solicitat lui Donald Trump, candidat la alegerile prezidențiale din SUA din partea Partidului Republican, să înceteze utilizarea melodiilor și videoclipurilor lor în cadrul mitingurilor sale electorale, conform anunțului făcut joi de casa de discuri a trupei suedeze.

Universal Music, filiala suedeză a casei de discuri, a observat că mai multe piese ale ABBA au fost folosite cel puțin o dată în timpul evenimentelor de campanie ale fostului președinte american.

„Am descoperit împreună cu membrii ABBA înregistrări video care au fost publicate și în care muzica ABBA a fost folosită la evenimente ale lui Trump, și am solicitat prin urmare ca asemenea utilizări să înceteze imediat și ca [înregistrările] să fie șterse”, a declarat trupa într-un comunicat publicat de Universal Music, casa lor de discuri.

Un reprezentant al trupei a confirmat pentru Reuters că membrii ABBA susțin pe deplin această solicitare.

Universal Music a subliniat că echipa de campanie a lui Trump nu a solicitat permisiunea pentru utilizarea pieselor și nici nu a cumpărat o licență pentru difuzarea acestora.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024