Prima pagină » Actualitate » Biserica Ortodoxă Română a reactionat după imaginile revoltătoare de la Jocurile Olimpice: Este de natură DEMONICĂ!
Biserica Ortodoxă Română a reactionat după imaginile revoltătoare de la Jocurile Olimpice: Este de natură DEMONICĂ!

Biserica Ortodoxă Română a reactionat după imaginile revoltătoare de la Jocurile Olimpice: Este de natură DEMONICĂ!

28 iul. 2024, 12:20, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate
Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, Adrian Agachi, susține că imaginile cu ”Cina cea de Taină” în care apar transexuali, difuzate în timpul ceremoniei de deschidere de la Jocurile Olimpice, sunt de ”natură demonică”. BOR clasifică aceste imagini drept ”un spectacol grotesc, necurat și profund păcătos, care dorește răsturnarea legilor dumnezeiești”.
”Aceste manifestări care iau în derâdere momente importante din viața Mântuitorului Iisus Hristos și din cea a Bisericii în general pentru că, de fapt, Cina cea de Taină este și prima celebrare a împărtășirii cu Sfintele Taine, a Sfintei Euharistii, sunt, în realitate, consecința directă a unor influențe de natură demonică.
Nu putem privi acest spectacol grotesc fără să ne gândim la aspectul pătimaș, necurat și profund păcătos al unei gândiri omenești decăzute, care dorește răsturnarea legilor dumnezeiești oferind o interpretare blasfematoare unor acte sfinte ale creștinismului.
Deja se observă o certă dorință de a impune astfel de manifestări la nivel global, chiar și în cadrul unor evenimente care nu au legătură nici cu religia, nici cu viața personală, dar care, prin amploarea lor, pot servi publicitar ideologia woke.”, arată Adrian Agachi.
Un comentariu asemănător a avut și fostul purtător de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu.
Comentarii
  • un r@hat ….

    • Slavim pe Hristos!

      R@hat esti tu daca accepti asa ceva. Trebuie luata atitudine pentru ca satanistii intra cu copitele lor de tap in Europa ! Numai deschidere pentru Olimpiada nu a fost, mai degraba o parada a transexualilor! Ma scarbesti, Franta! Sunteti niste depravati!

  • Acum ceva timp în urmă toți erau „Charlie”.

  • Papa, seful catolicilor,daca mai exista, ce zice? Doarme un post?S-au l-au doborat progresistii si pe el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024