Prima pagină » Cancan » Biografia lui Codin Maticiuc nu este prezentă pe Wikipedia! Cine este „craiul de Dorobanți”

Biografia lui Codin Maticiuc nu este prezentă pe Wikipedia! Cine este „craiul de Dorobanți”

02 mart. 2022, 14:20,
în Cancan

Internauții au fost tot mai curioși cu privire la viața „craiului de Dorobanți”, însă Codin Maticiuc nu este prezent pe Wikipedia. După nașterea fetiței sale, acesta și-a petrecut din ce în ce mai mult timp în sânul familiei, ocupându-se de proiectele sale cinematografice. Vedeta s-a remarcat și prin implicarea în Fundația Filantropică Metropolis, înființată de către părinții vedetei. Actorul a oferit ajutor și refugiaților ucrainieni.

Când vine vorba despre propria persoană, Codin Maticiuc este foarte dur. Acesta se descrie ca fiind leneș și superficial. Actorul este de părere că nu s-a născut în locul potrivit primind de multe ori critici la cariera sa cinematografică. Vedeta este de părere că ar fi fost mai potrivit la Hollywood și că majoritatea persoanelor de la care a primit critici nu au văzut nici un film cu el.

Codin Maticiuc nu este prezent pe Wikipedia: detalii incendiare din viața actorului

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, s-a făcut remarcat prin relațiile pe care le-a avut cu cele mai cunoscute femei din România. Acesta deține mai multe afaceri alături de tatăl său, având numeroase proprietăți de lux și mașini scumpe. De asemenea, acesta s-a remarcat și prin proiectele sale cinematografice, cel mai cunoscut fiind „Miami Bici”. Cel mai recent film al său este „Investitorii”. În această producție apar și alte nume celebre din România, cum ar fi: Maria Popovici, Cosmin Natanticu și Diana Sar. Actorul a absolvit Liceul Teoretic „Jean Monnet” și Universitatea Româno-Americană. Pe lângă creațiile sale cinematografice, acesta a publicat și două cărți: „Consumatorul de suflete” și „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”. În ceea ce privește viața de familie, acesta o are iubită pe Ana Pandeli, femeia ce i-a dăruit și o fiică. Codin a început să-și petreacă mai mult timp acasă, lângă familia sa, după ce s-a născut fiica acestuia. Cei doi nu doresc ca familia lor să fie în centrul reflectoarelor, nu vorbesc public despre acest subiect, iar actorul a rărit apariția la anumite evenimente și emisiuni.

Ajutorul oferit de actor refugiaților ucraineni

Codin Maticiuc s-a implicat în multe evenimente caritabile. Acesta face parte din Fundația Filantropică Metropolis, deschisă de către părinții acestuia. Actorul s-a implicat și  în ajutorul oferit refugiaților ucraineni, aceștia trecând în momentele de față prin clipe grele. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la acest trist eveniment, încercând să îi determine și pe urmăritori săi să ofere ajutor.

„Ca să nu înnebunim am pus osul la treabă. Am închiriat apartamente într-un apart-hotel și cazam refugiați, prioritizând familiile cu copii. Îi hrănim cu fonduri proprii și cu ajutorul partenerilor noștri.”, a postat Codin Maticiuc pe o rețea de socializare.

Actorul a postat pe pagina de Youtube un podcast alături de Mircea Barbu și Alex Braga, unde explică care este situația în Kiev și îndrumă publicul să sprijine cum poate refugiații ucraineni. 

„Vreți să ajutați și e de apreciat. Eu care răspund tuturor mesajelor acum NU mai fac față. Vă las la comentarii un link cu podcastul făcut SPECIAL pentru asta.”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă Codin Maticiuc nu este prezent pe Wikipedia, vedeta este destul de activă pe rețelele de socializare unde promovează evenimentele caritabile și proiectele pe care le are în industria cinematografică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *