Prima pagină » Actualitate » Billie Eilish promite să nu mai discute „niciodată” despre viața ei privată sau despre sexualitate

Billie Eilish promite să nu mai discute „niciodată” despre viața ei privată sau despre sexualitate

09 oct. 2024, 17:58,
Simona Ciobanu în Actualitate

Billie Eilish a declarat că nu va mai discuta niciodată despre viața ei privată. Cântăreața de 22 de ani, care a avut anterior o relație cu Jesse Rutherford și și-a exprimat identitatea bisexuală, a decis să nu mai ofere detalii personale presei, dorindu-și să se întoarcă la o perioadă în care fanii nu știau nimic despre viața ei din afara scenei.

 

 

Billie Eilish nu va mai discuta „niciodată” despre viața ei privată

Într-un interviu pentru Vogue, publicat în ediția de noiembrie 2024, Billie Eilish a spus:

„Îmi doresc ca nimeni să nu știe nimic despre sexualitatea mea sau despre relațiile mele. Sper să rămână așa de acum înainte. Nu voi mai vorbi niciodată despre aceste aspecte.”

De asemenea, artista a menționat că faima i-a afectat puternic tinerețea, simțind că a trebuit să renunțe la o parte din ea

. „Viața este nedreaptă pentru o tânără femeie aflată în atenția publicului. M-am maturizat foarte devreme și am uitat că încă sunt atât de tânără,” a spus Eilish, adăugând că recent și-a dat seama că nu trebuie să se grăbească să trăiască ca un adult.

Eilish a mai dezvăluit că a trebuit să își învețe singură să se accepte și să se simtă atrăgătoare, spunând:

„Nu m-am simțit niciodată cu adevărat feminină sau dezirabilă. Mă identific ca „ea”, dar nu m-am simțit niciodată cu adevărat ca o fată.”

Billie Eilish suferă de sindromul Tourette

Într-o altă ordine de idei, reiterăm că nu mulți oameni știu că Billie Eilish suferă de sindromul Tourette. Aceasta este o tânără senzație care a făcut furori printre mulți adolescenți din ziua de azi. Majoritatea persoanelor sunt uimite de vocea puternică și emoționantă pe care o are aceasta. Totuși, aceasta a ținut ascuns pentru o mare perioadă din viața ei, faptul că este diagnosticată cu sindromul Tourette. Billie Eilish are o explicație bună pentru care nu și-a dorit să spună tuturor acest lucru.

Billie Eilish este o cântăreață care a uimit o generație întreagă. Aceasta are extrem de mulți fani de toate vârstele, dar mai ales adolescenți. Artista este un model pentru mulți oameni care o admiră, tocmai pentru că nu este o simplă cântăreață. Aceasta are o personalitate unică, foarte interesantă și un stil vestimentar care atrage foarte multă lume. Billie Eilish este cu adevărat o apariție în industria muzicală, și este una dintre cele mai tinere persoane care s-a bucurat de un succes atât de imens.

Tânăra este născută pe data de 18 decembrie 2001. Pentru cei curioși și pasionați de astrologie, cântăreața este zodia săgetător. Cu toții știm că acești nativi sunt o fire aventuroasă și își adoră libertatea. Acestea sunt două trăsături care o definesc pe artistă.

Billie Eilish a ținut ascuns pentru o perioadă de timp faptul că suferă de sindromul Tourette. Artista a recunoscut că doar familia sa și prietenii foarte apropiați cunoșteau acest lucru despre ea. Ticurile sale se manifestă doar fizic, nu și verbal, așadar cântăreței i-a fost mai ușor să le controleze și să le ascundă. Totuși, aceasta a declarat că acest lucru făcea ticurile să revină mult mai în forță și să fie mai chinuitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`