Prima pagină » Razboi în Ucraina » Bilanțul deceselor din Ucraina, în a treia zi de război! Câți civili și-au pierdut viața în timp ce își apărau țara
Bilanțul deceselor din Ucraina, în a treia zi de război! Câți civili și-au pierdut viața în timp ce își apărau țara

Bilanțul deceselor din Ucraina, în a treia zi de război! Câți civili și-au pierdut viața în timp ce își apărau țara

26 feb. 2022, 17:00,
în Razboi în Ucraina

Ministerul Sănătății din Ucraina a făcut anunțul cu privire la pierderile de vieți de când a început conflictul. Se estimează că în jur de 200 de oameni au fost uciși.

Ministerul Sănătății ucrainean a realizat primele statistici cu privire la persoanele care și-au pierdut viața în conflictul susținut de armată rusă. Conform acestora, 198 de persoane au decedat, iar minim 1000 au fost răniți.

Viktor Lyashko, ministrul sănătății în Ucraina, a făcut declarații în cursul zilei de sâmbătă specificând că printre victimele agresiunii forței militare ruse se numără și trei copii care au fost uciși.

Victimele fac parte atât din rândul civililor, cât și din forța militară.

Viktor Lyashko a mai declarat că 1 115 persoane, dintre care 33 de copii, au fost răniți de când atacul asupra Ucrainei a început, respectiv de joi. Mai ales în regiunile Kiev și Sumy, luptele continuă în scopul apărării țării. În continuare, starea Ucrainei este critică, oamenii, în frunte cu președintele Ucrainei, depunând eforturi substanațiale pentru a menține inependența țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *