Prima pagină » Local » Biciclist căutat de Poliția Locală, după ce a distrus un ornament festiv! Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere – FOTO/VIDEO

Biciclist căutat de Poliția Locală, după ce a distrus un ornament festiv! Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere – FOTO/VIDEO

24 dec. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

Poliția Locală Pașcani a anunțat prin intermediul paginii de Facebook că încearcă să identifice un bărbat care a distrus un ornament de Crăciun, aflat pe esplanada din centru, făptașul plecând de la fața locului. Alături de postare a fost atașat și un video în care se poate vedea cum individul aflat pe bicicletă agață din neatenție ornamentul ce cade la pământ. În plus, oamenii legii i-au transmis și un mesaj biciclistului

Un biciclist din Pașcani, județul Iași, este căutat de polițiștii locali după ce a distrus un ornament amplasat pe stradă, plecând nepăsător mai departe. Conform imaginilor, incidentul s-a petrecut la ora 00:11, în noaptea de 20 decembrie 2022.

„Căutăm să identificăm autorul din imagine. Sărbătorile de iarnă ar fi mai frumoase, dacă nu ar exista acești neatenți”, au transmis polițiștii.

Biciclist căutat de Poliția Locală Pașcani, după ce a distrus un ornament festiv

Un biciclist din Pașcani, județul Iași, a devenit cunoscut după ce în urmă cu trei zile a dărâmat un ornament festiv din oraș și, în ciuda faptului că a observat acest lucru, și-a continuat drumul. Oamenii legii au postat imaginile de pe camerele de supraveghere pe pagina de Facebook a Poliției Locale Pașcani în încercarea de a-l identifica pe vinovat. Reacțiile nu au întârziat să apară, cei mai mulți dintre internauți amuzându-se de întâmplare.

„Singurul pășcănean care a fost dat peste cap de decorațiunile de la Târgul de Crăciun”, comenta un internaut.

Un alt utilizator a precizat în mod ironic: „Noroc că avea lumini la bicicletă”.

Decorațiunile de Crăciun din Iași au fost vandalizate

În Iași, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, an de an se montează diverse decorațiuni. În 2021, în seara de 29 noiembrie, doi trecători au vandalizat decorațiunile instalate de cei de la Servicii Publice SA Iași. Brazii de pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt purtau căciuli de Moș Crăciun, mănuși roșii și un glob auriu în loc de nas.

Trecătorii care au decis să vandalizeze aceste decorațiuni au fost surprinși de camerele de vedere care monitorizează non-stop zona pietonalului, iar Poliția Locală s-a autosesizat și în acest caz. Mai mult, imediat după ce a fost săvârșită această faptă, pe pagina de Facebook a SC Servicii Publice SA Iași (SPI) au fost făcute publice imaginile în care se poate observa cum doi trecători fură căciulile roșii de pe brazii pe lângă care trec. Alături de videoclip a fost postat un mesaj prin care reprezentanții SPI își arată dezamăgirea pentru cele întâmplate.

„Cine s-ar fi așteptat ca tocmai brăduții îmbrăcați ca Moș Crăciun de pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt să fie vandalizați de persoane certate cu o conduită civilizată și cu respectul față de ceilalți? Din înregistrarea alăturată se vede clar că nu a fost deloc o joacă de copii”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la SPI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *