Prima pagină » Sanatate » Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie, ingrediente esențiale în tratamentul pentru parodontoză. Iată povestea unui bărbat care a scăpat de boala parodontală în doar 30 de zile

Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie, ingrediente esențiale în tratamentul pentru parodontoză. Iată povestea unui bărbat care a scăpat de boala parodontală în doar 30 de zile

15 iun. 2022, 10:26,
în Sanatate

Nu multă lume știe, dar bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie fac echipă bună în tratamentul pentru parodontoză. Descoperă, în rândurile următoare, povestea unui bărbat, care a scăpat de boala parodontală, în doar 30 de zile, cu ajutorul remediului-minune.

Parodontoza este o afecțiune cronică, reprezentată de deteriorarea structurilor care susțin și fixează dinții la nivelul osului. Boala este provocată de apariția unui dezechilibru la nivelul bacteriilor din cavitatea bucală și poate genera probleme serioase. Este una dintre cauzele majore ale pierderii dinților, fapt ce îngreunează masticația, dar și încrederea în sine și calitatea vieții.

Această afecțiune dentară este întâlnită la aproximativ 50% dintre adulții de peste 30 de ani și la peste 70% dintre cei care au împlinit vârsta de 65 de ani. Chiar dacă boala este specifică adulților, poate afecta și copiii, dar și tinerii.

Vestea bună este că există un tratament naturist eficient, care să lupte împotriva parodontozei. Iată cum se realizează și cât este de eficient.

o femeie care suferă de parodontoză

Parodontoza este o afecțiune cronică, reprezentată de deteriorarea structurilor care susțin și fixează dinții la nivelul osului.

Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie, ingrediente-cheie în tratamentul pentru paradontoză

Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie sunt ingrediente folosite în multe tratamente naturiste, eficiente într-o multitudine de afecțiuni. De această dată, însă, vorbim despre un remediu ideal pentru parodontoză, o boală nemiloasă, care determină pierderea dinților.

Tratamentul a fost încercat de M. Kahn, un pacient german, care s-a vindecat de parodontoză în 30 de zile, scrie secretele.com. El spune că a folosit lămâie, bicarbonat de sodiu, dar și ulei de cocos.

„M-am vindecat de paradontoză în aproximativ o lună de zile şi vreau să împărtăşesc experienţa mea. Dentistul meu a rămas uimit în urma rezultatelor obţinute cu acest leac.

Remediul este simplu, ieftin şi natural. Este vorba despre sucul de lămâie amestecat cu bicarbonat de sodiu şi apă. Pur şi simplu am băut zilnic timp de 30 de zile acest amestec, fără să îl ţin în gură. Într-un pahar de 200 de ml de apă, am stors sucul de la 2 lămâi şi am adăugat un sfert de linguriţă de bicarbonat. Acest amestec a produs alcalinitate în corp, deşi este o combinaţie acidă. Procedând aşa, bacteria care creează boala nu s-a mai răspândit şi a dispărut, pentru că mediul alcalin nu îi este favorabil, stopându-se, astfel, şi dezvoltarea bolii.

Zona gingiilor a devenit luminoasă, puternică, iar pungile formate în jurul dinţilor s-au micşorat.

Pe lângă acest remediu intern, am urmat şi unul extern. M-am spălat zilnic pe dinţi cu ulei de cocos. Făceam două periaje pe zi. Unul dimineaţa şi unul seara, înainte de culcare. Pur şi simplu turnam puţin ulei de cocos pe periuţă şi mă spălam în acelaşi mod cum o făceam cu pastă de dinţi.

În acest mod am combătut paradontoza în 30 de zile” a relatat Kahn, potrivit secretele.com.

bicarbonat de sodiu și o jumătate de lămâie

Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie sunt ingrediente folosite în multe tratamente naturiste, eficiente într-o multitudine de afecțiuni.

După ce medicul stomatolog i-a aflat povestea, le-a relatat-o și celorlalți pacienți. Aceștia, la rândul lor, au folosit tratamentul și au rămas uimiți: parodontoza a dispărut în doar 30 de zile!

Așadar, dacă suferi de parodontoză, nu ezita să încerci metoda lui Kahn. Este simplă, ieftină, naturală și, nu în ultimul rând, foarte eficientă.

Metode de prevenție a parodontozei

Parodontoza poate fi prevenită, însă trebuie să respecți câteva sfaturi simple. În primul rând, mergi periodic la medicul stomatolog, pentru un consult general și pentru un detartraj.

De asemenea, foarte important este să te speli pe dinți de două ori pe zi, timp de două minute, folosind mișcări de rulare dintre gingie spre dinte. Ține cont că trebuie să acoperi toate suprafețele celor două arcade dentare.

Nu uita să folosești ața dentară, dușul bucal și apa de gură, pentru o îngrijire corespunzătoare.

Mănâncă multe fructe și legume și stai la distanță de produsele rafinate, făinoase și de zaharuri. Acestea din urmă favorizează dezvoltarea bacteriilor în cavitatea bucală și încurajează apariția parodontozei.

dinți și gingii cu parodontoză

Nu uita să folosești ața dentară, dușul bucal și apa de gură, pentru o îngrijire corespunzătoare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`