Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Bicarbonat de sodiu si lamaie pentru fata
Bicarbonat de sodiu si lamaie pentru fata

Bicarbonat de sodiu si lamaie pentru fata

26 mai 2021, 14:49,
BZI.ro, în Sanatate

Acneea este o problema pentru multe femei. S-ar putea să fi încercat o mulțime de remedii la domiciliu in speranța că veți găsi o soluție miraculoasă, poate chiar punând bicarbonat de sodiu pe față în fiecare zi, dar lamaia și bicarbonatul de sodiu vă pot curăța pielea?

La fel ca lamaia, bicarbonatul de sodiu este foarte apreciat ca un remediu miraculos pentru acnee, dar chiar funcționează? Din păcate, s-au făcut puține cercetări cu privire la efectele specifice ale bicarbonatului de sodiu asupra pielii. Poate fi abraziv pentru pielea ta, provocând de fapt mai multe erupții.

Din nou, dacă sunteți dispus să încercați acest lucru, începeți cu puțin. Folosiți doar un vârf de bicarbonat de sodiu în crema hidratantă într-o dimineață sau într-o noapte pentru a vedea cum reacționează pielea. Dar dacă exagerați, puteți ajunge să va faceți mai mult rău decât bine.

Alternative la bicarbonatul de sodiu cu lamaie

Din fericire, există o mulțime de tratamente naturale pentru acnee care au un sprijin științific mai puternic. Remediile pe bază de plante, cum ar fi rozmarinul și arborele de ceai, pot fi aplicate în siguranță pe piele sub formă de ulei și le veți găsi, de asemenea, ca ingrediente în multe produse de îngrijire a pielii cumpărate din magazin.

Încercați să utilizați ulei esențial de arbore de ceai sau ulei de lavanda (în doze mici) pentru a vă trata erupțiile, mai degrabă decât bicarbonatul de sodiu și lamaia. Și dacă aveți dubii, dermatologul vă poate ajuta să găsiți o soluție naturală care să funcționeze pe termen lung.

În timp ce acneea poate fi frustrantă, pielea fiecărei persoane este diferită – deci ceea ce funcționează pentru dvs. poate fi diferit de ceea ce funcționează pentru ceilalți. Încercați o varietate de remedii naturale pentru a afla ce vă poate ajuta să arătați și să vă simțiți cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *