Prima pagină » Cancan » Bianca Rus este în doliu. “Mi-ai promis că de Paște mă aștepți acasă”

Bianca Rus este în doliu. “Mi-ai promis că de Paște mă aștepți acasă”

27 ian. 2022, 12:41,
în Cancan

Celebra cântăreață Bianca Rus este în doliu. Artista trece prin momente extrem de grele după ce bunica sa s-a stins din viață. Cântăreața a postat un mesaj trist pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care apare ruda sa.

Vedeta suferă enorm după pierderea suferită și se vede neajutorată după pierderea bunicii.

Bianca Rus este în doliu

Bianca Rus a postat un mesaj emotionont pe rețelele de socializare unde a pus o imagine în care se află alături de ruda sa.

”Buni mea, vin de la 700 de kilometri să te conducem pe ultimul drum Mi-ai promis că te Paște mă aștepți acasă, dar nu va fi posibil”, este mesajul scris de Bianca Rus pe Instagram.

În ciuda veștii extrem de proaste pe care a primit-o, artista are planuri mari de viitor. Aceasta își dorește să devină mama și să fie cerută în căsătorie. Vedeta își dorește atât fetiță, cât și băiețel și a început deja să se gândească la nume.

„Referitor la omul de lângă mine vă spun că e frumos (râde). Deocamdată mă concentrez asupra sănătățîi, dar aștept să fiu cerută în căsătorie și să îmbrac din nou rochia de mireasă. Nu îmi este teamă să fac acest pas, nu iese din prima, iese din a doua, știi cum e.

Nu știu dacă este visul meu cel mare să mă mai mărit din nou. Mă văd mămică, mi-ar plăcea să am și fetiță și băiețel. Să îi cheme cum va alege viitorul meu soț, dar la fetiță mi-ar plăcea Miriam și la băiețel mă mai gândesc.

Tot timpul am fost înnebunită după fetițe, după rochițe, după tot ce e feminin și frumos, dar mi-ar plăcea să am și un băiețel și, cine știe, poate la anul vă dau vestea cea mare”, a spus Bianca Rus

Cine este Bianca Rus

Bianca Rus este nascută în Satu Mare, pe 8 august 1987. Cântăreața este în zodia Leu și prima apariție pe scenă a avut-o la doar patru anișori. A făcut parte din Clubul elevilor Satu Mare de la vârsta de 6 ani.

Bianca Rus este laureată a mai multor festivaluri muzicale: Ursulețul de Aur (locul 2), Steaua de Cristal (locul 1), Steluțele cetății (locul 3), Delfinul de Aur (a susținut recital pe scena de la Năvodari), Mamaia copiilor

La vârsta de 16 ani Bianca debutează la televizor în emisiunea Atenție se cântă (moderator Horia Moculescu) cu propria creație „Lumina”. A absolvit cursul de modelling Costin Marculescu.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`